Site icon NewsIT
10:12 Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Σκέφτεται “δίδυμο” Γκρέκο-Φέισα ο Ζαρντίμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πρόκειται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα των “ερυθρόλευκων” στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, μετά και τον τραυματισμό του Γιάννη Μανιάτη.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται στο να αλλάξει την σύνθεση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, με τους Γκρέκο και τον Φέισα να παίρνουν θέση βασικού, στο πλάι του Ιμπαγάσα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να αφήσει εκτός τον Μοντέστο με πρόθεση να τον ξεκουράσει… Σάλκε. Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Κοντρέρας, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό και να είναι έτοιμος την Τρίτη κόντρα στους Γερμανούς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, μία πιο καθαρή εικόνα για τα πλάνα του Ζαρντίμ αναμένεται να υπάρξει μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

H Next Generation του Ολυμπιακού νίκησε την Άρσεναλ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version