Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Για την αντίδραση και την πρόκριση μέσα στην Σλοβακία

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Για την αντίδραση και την πρόκριση μέσα στην Σλοβακία
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να αποφύγει έναν νέο ευρωπαϊκό “υποβιβασμό” και θα ψάξει τη νίκη στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (21:30, NewsIt.gr, Cosmote Sport 1), που θα του δώσει την πρόκριση στα play off του Europa League.

Για τον Ολυμπιακό, η ρεβάνς με της Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης») είναι ένας «τελικός». Με ένα μεγάλο διπλό πρόκρισης, το ματς μπορεί να αποτελέσει την απαρχή της… επιστροφής της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν σε όλα τα επίπεδα, μετά από μία κακή εκκίνηση στην εφετινή σεζόν.

Σε περίπτωση αποκλεισμού, ο Ολυμπιακός θα παίξει στα play off του Conference League με τον νικητή του ζευγαριού Ζρίνσκι – Τομπόλ Κοστανάι (1-0 το πρώτο ματς).

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποκλείσει στον επόμενο γύρο τους Σλοβάκους, μετρώντας τότε μία νίκη (3-0 εντός) και μια ισοπαλία (2-2 εκτός).

Ο Κορμπεράν προτίθεται να διατηρήσει το 4-3-3, αλλά θα υπάρξουν δεδομένα αλλαγές στο βασικό σχήμα. Άλλες αναγκαστικές κι άλλες για λόγους τακτικής. Οι Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο και Ροντρίγκες έχουν τεθεί νοκ-άουτ με προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο Μανωλάς είναι ανέτοιμος.

Στην άμυνα μπροστά από τον Βατσλίκ, αναμένεται να πάρουν θέσεις οι Άβιλα, Σισέ, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, με τους Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκη στα χαφ και τους Μασούρα, Ζινκερνάγκελ (ή Ραντζέλοβιτς) και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Ο Κορμπεράν πήρε στην αποστολή για την Μπρατισλάβα όλους τους διαθέσιμους παίκτες και λίγο πριν τη σέντρα θα ανακοινώσει την 20άδα του δεύτερου αγώνα με τη Σλόβαν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαχμπόντ Μπεϊγκί, Αντρέας Σόντερκβιστ και 4ο τον επίσης Σουηδό Άνταμ Λάντεμπακ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις