Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Στεφανίδη: «Θα μπω στον τελικό σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης – Κοιμόμουν όρθια στον ημιτελικό»

Στεφανίδη: «Θα μπω στον τελικό σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης – Κοιμόμουν όρθια στον ημιτελικό»
ΦΩΤΟ Intime

Η Κατερίνα Στεφανίδη, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την πρόκριση της στο τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αν και αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, στη συνέχεια βρήκε τον καλό της εαυτό, πέρασε στον τελικό του άλματος επί κοντώ και έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει άλλο ένα μετάλλιο στον τελικό της Τετάρτης (17/8).

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις που έκανε στη κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι στον τελικό θα παρουσιαστεί με αέρα πρωταθλήτρια Ευρώπης, ενώ σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο  την απόδοση της στον ημιτελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ”κοιμόμουν όρθια΄΄.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Στεφανίδη

“Δεν αγχώθηκα, αλλά φάνηκε ότι κοιμόμουν όρθια. Το βρήκα όμως. Μπήκαμε πιστεύοντας ότι το 4,40μ. θα είναι αρκετό. Στην πρώτη προσπάθεια έκανα ένα λάθος και μετά κυνηγούσα. Όμως το βρήκα. Ο προκριματικός είναι δύσκολος αγώνας.

Πάντα θεωρώ ότι προετοιμαζόμαστε σωστά για τον Αύγουστο. Υπάρχει βελτίωση συνεχόμενη, αλλά όταν έρχεται μια δύσκολη χρονιά, εγώ πάντα προετοιμάζομαι για κάτι μεγάλο. Θέλω να μπω σαν την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με όλο το σεβασμό στις αντιπάλους, θα πάω με αυτό το στυλ και ας τερματίσω δεύτερη ή τρίτη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις