Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Νέων θα ενσωματωθούν οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 8 έως τις 20 Ιουλίου, με την Εθνική του Κώστα Μίσσα να είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει στην Κρήτη τη Δευτέρα (30/6). Η Ελλάδα είναι προγραμματισμένο ν΄ αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Γαλλία και Τσεχία, ενώ στην τελική 15άδα δεν θα βρεθούν, τελικά, οι Πετρόπουλος, Καμαριώτης και Γερομίχαλος.
Η αποστολή του Κώστα Μίσσα αποτελείται από τους Διαμαντάκο, Καμπερίδη, Κουζέλογλου, Λιάπη, Μαραγκό, Μήτσιαλο, Μποχωρίδη, Πουλιανίτη, Σιολόγκα, Σπυριδωνίδης, Σπυρόπουλο, Φακοπουλίδη, Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου.
Η συμμετοχή των τριών παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική Νέων κάθε άλλο παρά τέλος βάζει στην κόντρα της ΚΑΕ με την ΕΟΚ. Και αυτό φάνηκε από την ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, όπου εξαπολύεται επίθεση κατά του Γιώργου Βασιλακόπουλου για το θέμα της ασφάλισης.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός
«Έστω και με καθυστέρηση δύο (2) ετών ο κ. Βασιλακόπουλος ομολόγησε επιτέλους και δημοσίως ότι η ασφαλιστική κάλυψη των παικτών της Εθνικών ομάδων κάθε άλλο παρά πλήρης είναι, επιβεβαιώνοντας απόλυτα όλα όσα ο Ολυμπιακός όλο αυτό τον καιρό υποστηρίζει.
Επειδή, λοιπόν, ούτε και η πρόταση χορηγίας μας αποδείχθηκε ικανή να κάμψει τις εμμονές του κ. Βασιλακόπουλου, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα στην ασφάλιση των αθλητών της, ώστε να καταστεί εφικτή η ένταξή τους στην αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
