Site icon NewsIT

Στο νοσοκομείο με διάσειση ο Αβογίνι της Μάιντς μετά την κουτουλιά που δέχθηκε

15.06.2020 | 10:04
Στο νοσοκομείο με διάσειση ο Αβογίνι της Μάιντς μετά την κουτουλιά που δέχθηκε

Soccer Football - Bundesliga - 1. FSV Mainz 05 v FC Augsburg - Opel Arena, Mainz ,Germany - June 14, 2020 1.FSV Mainz 05's Taiwo Awoniyi is stretchered off after sustaining an injury, following the resumption of play behind closed doors following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Kai Pfaffenbach/Pool DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video

Σε νοσοκομείο διανυκτέρευσε ο άσος της Μάιντς, Ταίβο Αβογίνι, όπου διαγνώστηκε με διάσειση εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης που είχε με αντίπαλο κατά τη διάρκεια του ματς της ομάδας του με την Άουγκσμπουργκ.

Ο τραυματισμός του Τάιβο Αβονίγι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μάιντς με την Άουγκσμπουργκ (0-1) προκάλεσε μεγάλη ανησυχία. Ο 22χρονος επιθετικός συγκρούστηκε σε μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον Φέλιξ Ουντουοτσάι κι έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι.

Αφού του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, ο Αβονίγι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οπως ανακοίνωσε η Μάιντς, ο Νιγηριανός άσος έχει υποστεί διάσειση και έμεινε στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Η κουτουλιά τον… ξάπλωσε! Σοκαριστικός τραυματισμός για Αβογίνι (video)

“Ο επιθετικός μας Τάιβο Αβονίγι υπέστη διάσειση και πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Ο Αβονίγι είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ και μετρά 12 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της Μάιντς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version