Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνεχίζουν μαζί Euroleague και Turkish Airlines

Συνεχίζουν μαζί Euroleague και Turkish Airlines

Τη συνεργασία τους θα συνεχίσουν για πέντε χρόνια ακόμα Euroleague και Turskih Airlines, με την τουρκική αεροπορική εταιρεία να αποτελεί τον κύριο χορηγό της διοργάνωσης όπως επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρός της μιλώντας σε μέσα της χώρας.

Τα δημοσιεύματα και τη φημολογία που ήθελαν τη Euroleague να εξετάζει άλλες λύσεις -όπως της Gazprom- για την κεντρική χορηγία της διοργάνωσης διέψευσε σήμερα (3/6) ο αντιπρόεδρος της Turkish Airlines, Γιαχά Ουστούν, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Euroleague, με τις πληροφορίες να μιλάνε για συμφωνία τουλάχιστον 5 ετών ακόμα, αλλά τις λεπτομέρειες να μην έχουν γίνει γνωστές.

“Η συνεργασία μας με την Euroleague συνεχίζεται. Υπάρχει μια σχέση μεταξύ της Turkish Airlines και της Euroleague για περισσότερα από δέκα χρόνια. Δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσά μας. Αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Πιστεύουμε πως θα παρουσιάσουμε τα θετικά νέα μαζί στο μέλλον”, δήλωσε ο Γιαχά Ουστούν στην εφημερίδα, Hurriyet.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις