Site icon NewsIT

Συνταρακτικά μηνύματα για την κόρη του Κόμπι Μπράιαντ – Συγκλονίζει η μητέρα της (pics)

01.05.2020 | 19:48
Συνταρακτικά μηνύματα για την κόρη του Κόμπι Μπράιαντ – Συγκλονίζει η μητέρα της (pics)

epa08183616 An image showing late former Los Angeles Lakers player Kobe Bryan and his daughter Gianna is displayed during a memorial at LA live in Los Angeles, USA, 31 January 2020. Retired Los Angeles Lakers player Kobe Bryant died in a helicopter crash on 26 January 2020. He was 41. EPA/ADAM S DAVIS

Η κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζίτζι, ήταν ένα από τα θύματα του μοιραίου δυστυχήματος με το ελικόπτερο του παλαίμαχου αστέρα του NBA και έφυγε από τη ζωή πριν καν κλείσει τα 14 της χρόνια.

Σήμερα Πρωτομαγιά, η Τζίτζι Μπράιαντ θα είχε γενέθλια και στις ΗΠΑ κανένας δεν την ξέχασε, με τα social media να γεμίζουν με φωτογραφίες της και συνταρακτικά μηνύματα για το θάνατό της.

Ανάμεσά τους και η μητέρα της, Βανέσα, που έγραψε στο instagram: “Χαρούμενα 14α γενέθλια στο γλυκό μου κοριτσάκι, τη Τζιάνα. Η μαμά σε αγαπά περισσότερο από ό, τι θα μπορέσω ποτέ να σου δείξω. Είσαι μέρος της ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ για πάντα. Μου λείπεις τόσο πολύ καθημερινά. Εύχομαι να μπορούσα να ξυπνήσω και να σε έχω εδώ μαζί μου. Μου λείπει το χαμόγελό σου, οι αγκαλιές σου και τα γέλια σου. Μου λείπουν τα πάντα από σένα, Τζίτζι. Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ!”

Τα μηνύματα για τα γενέθλια της Τζίτζι Μπράιαντ

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version