Site icon NewsIT
19:07 | 18.01.14

Τα έκανε ΟΛΑ-ιταν στο β’ημίχρονο! Διατήρησε το απόλυτο ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Ο Ολυμπιακός σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο, ο Μίτσελ βρήκε τη λύση με Ολαϊτάν και Φουστέρ στο δεύτερο μέρος και οι “ερυθρόλευκοι” πήραν τη 10η νίκη τους στο Γ. Καραϊσκάκης. Το 2-0 επί του Λεβαδειακού διαμορφώθηκε με τα γκολ του Ολαϊτάν και του Χολέμπας. Με δέκα παίκτες από το 87' οι φιλοξενούμενοι.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η επιστροφή του Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα δεν έδωσε την ώθηση που θα περίμενε ο Μίτσελ αφού το σχήμα με τους δύο επιθετικούς δεν ήταν λειτουργικό στο πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε στον αργό ρυθμό που έδωσε στον αγώνα ο Λεβαδειακός και απείλησε μόνο σε δύο περιπτώσεις.

Στο 7′ ο Βάις έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής με τον Πρζιρόβσκι πεσμένο, αλλά δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Ο Λεβαδειακός άγγιξε το 0-1 με τον Ροτζέριο Μάρτινς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση ενώ στη λήξη του πρώτου μέρους ο αμαρκάριστος Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου.

Ο Μίτσελ έβγαλε Μήτρογλου και Βάις στο ημίχρονο και έριξε στο ματς του Ολαϊτάν, Φουστέρ. Οι δύο παίκτες ήταν πρωταγωνιστές στη φάση του 54ου λεπτού όταν οι “ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ. Ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα, ο Σαβιόλα κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα και τη γύρισε στο σημείο του πέναλτι όπου ήταν ο Φουστέρ. Το κοντρόλ του Ισπανού δεν ήταν καλό αλλά ο Ολαϊτάν βρήκε τη μπάλα στην κίνηση και την έστειλε στα δίχτυα.

Η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε αφού Ολαϊτάν και Σαβιόλα συνεργάστηκαν σε αρκετές περιπτώσεις και δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα του Λεβαδειακού.

Ο Νιγηριανός ήταν ο πιο κινητικός παίκτης των γηπεδούχων και έφτασε κοντά στο γκολ στο 76′ όταν από πλεονεκτική θέση μετά από ατομική ενέργεια δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Ο Ολυμπιακός δεν αγχώθηκε στο τέλος αφού στο 82′ ο Χολέμπας βγήκε στην πλάτη της άμυνας, μετά από ασίστ του Τσόρι και με πλασέ νίκησε για δεύτερη φορά τον Πρζιρόβσκι.

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες αφού στο 87′ ο Μάντζιος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 10 στα 10 εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μανιάτης, Σάμαρης, Βάις (46′ Φουστέρ), Κάμπελ, Σαβιόλα (73′ Τσόρι), Μήτρογλου (46′ Ολαϊτάν).

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Πετράτσι (85′ Σκέμπης), Μάρτινς, Μάντζιος, Κώτσιος, Κονέ (66′ Μάγκας), Γεωργίου, Καπό (66′ Νικολακάκης), Χαραλάμπους, Ιντζίδης.

Ολυμπιακός: Χωρίς Πελέ – Σαλίνο κόντρα στον Λεβαδειακό

Βάις: Απολαμβάνω την παρουσία μου στον Ολυμπιακό

Μίτσελ: Όνειρο ο πάγκος της Ρεάλ αλλά είμαι ρεαλιστής

Κοιτάζει την αγορά για στόπερ ο Μίτσελ

Μίτσελ: Θα κοιτάξουμε στα μάτια την Γιουνάιτεντ

Κανένα θέμα με Σάμαρη και Μπενφίκα

Στην Τσέλσι -ξανά- ο Μάτιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version