Site icon NewsIT

ΤΕΛΙΚΟ: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-1

27.11.2011 | 19:06
ΤΕΛΙΚΟ: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-1

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στην κορυφή οι “πράσινοι”, παρουσία του Σισέ και 30.000 οπαδών τους, φιλοξενούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90΄Ευκαιρία για το 4-1. Ο Κουίνσι δέχτηκε την κάθετη πάσα από τον Κατσουράνη έκανε ωραία προσπάθεια αλλά επέλεξε να τελειώσει μόνος του τη φάση και νικήθηκε από τον Κάρολ.

88΄Ντεμπούτο για τον Σπύρο Φουρλάνο με την φανέλα του Παναθηναϊκού, που παίρνει τη θέση του Ζέκα

85΄Ο Βιτόλο αντί του Σιμάο.

76΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Λέτο ευστοχεί από την άσπρη βούλα και φτάνει τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα.

75΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Μαυρίας ανατρέπεται από τον Γεωργίου μέσα στην περιοχή.

71΄Ο Βάντο αντί του Μπόντορ.

66΄Ο Μαυρίας αντί του Κλέιτον.

64΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κάρλο απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Κλέιτον και ο επερχόμενος Λέτο σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

63΄Ο Λέτο διαμαρτύρεται για χέρι του Μπουλούτ και βλέπει την κίτρινη κάρτα. Η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τούρκου αλλά δεν υπάρχει πέναλτι.

58΄Ο Κάλατζιτς ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

57΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. Ο Καπίνο δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και ανέτρψε τον Παπουλή μέσα στην περιοχή. Κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

55΄Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Λόπεθ αντί του Σίσιτς.

47΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Μετά το κόρνερ η άμυνα του ΟΦΗ αδράνησε και ο Κλέιτον από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

46΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Φανταστικό σουτ του Λέτο από το… σπίτι του, πετάγεται στο “γάμα” ο Κάρολο και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου.

Ημίχρονο 1-0

41΄Καλό μακρινό σουτ του Σπυρόπουλου, η μπάλα άουτ.

35΄Ευκαιρία για τον ΟΦΗ.  Ο Καμπάνταης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και την βρήκε στην κίνηση ο Παπουλής με αποτέλεσμα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Καπίνο.

14΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ο Κατσουράνης έκανε την σέντρα, ο Ζέκα πήρε την κεφαλιά, ο Κάρολ έδιωξε δύσκολα αλλά η μπάλα έφτασε ξανά στον Πορτογάλο που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

8΄Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Εξαιρετικό μακρινό σουτ του Σίσιτς, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Καπίνο.

5΄Μετά την πάσα του Κλέιτον ο Ζέκα έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Κάρολ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Θερμό τετ α τετ του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Σωτήρη Νίνη στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι συνθέσεις:

 
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον
 
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Μπόντορ, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Σίσιτς, Σουμπίνιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version