Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Εκτός έμεινε μόνο ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς. Αντίθετα, ο Φώτης Ιωαννίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του τελικού. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις