Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον  Παναθηναϊκό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του στην αποστολή για το ΟΑΚΑ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα, με τον σταθερά τραυματία, Γιάννη Μιχαηλίδη και έτσι έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για το ντέρμπι.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η αποστολή για τον τελικό Ώρα τελικού. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο να φέρει για ακόμα μία φορά το Κύπελλο Ελλάδας στον Πύργο τον Λευκό.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ δόθηκε κι έμφαση στις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως δήλωσε κι ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του για να καταστρώσει τα πλάνα του. Μοναδικός απόντας ο Γιάννης Μιχαηλίδης που έκανε θεραπεία.Οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σάστρε, Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις