Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τέλος από την ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Τέλος από την ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου
Intime.gr

Ξεκίνησαν οι αλλαγές στην ΑΕΚ, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Η σημερινή (25.05.2022) παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έφερε εξελίξεις. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ο πρώτος από το επιτελείο των “κιτρινόμαυρων” που αποχωρεί, με την Ένωση να ανακοινώνει το “διαζύγιο” με τον εκτελεστικό διευθυντή.

Με απόφαση του ισχυρού άνδρα της ομάδας, η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Παπαδημητρίου και πλέον αναμένονται οι περαιτέρω αποφάσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, για τη διαμόρφωση του οργανογράμματος της… επόμενης μέρας στην ομάδα. Δεν αποκλείεται -μάλιστα- να υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις εντός της ημέρας.

Θυμίζουμε ότι ο μέχρι πρότινος εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι ο πρώτος από το επιτελείο που αποχωρεί από την ομάδα και ο τρίτος συνολικά (έχουν ενημερωθεί και οι Νίκος Κορομηλάς, Γιώργος Καλτσίδης).

Την ίδια στιγμή, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προχωρά στην… αναβάθμιση του Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος θα είναι το νέο “αφεντικό” της Ακαδημίας της ομάδας. Παράλληλα, ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης θα είναι και υπεύθυνος Ανάπτυξης και του συνεργαζόμενου δικτύου, θέση που κατείχε ήδη, ενώ θυμίζουμε πως την σεζόν που ολοκληρώθηκε υπήρξε και άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην πρώτη ομάδα.

Η σχετική ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις