Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θα γίνει η διπλή ανάπλαση

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Σίγουροι τόσο για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, όσο και της ανάπλασης στην Λεωφόρο, παρουσιάστηκαν Τίνα Μπιρμπιλή και Νικήτας Κακλαμάνης.

Η Υπουργός Περιβάλλοντος είχε συνάντηση το πρωί με τον Δήμαρχο Αθηναίνων για το συγκεκριμένο και όλα δείχνουν οτι τα εμπόδια που υπάρχουν θα ξεπεραστούν. “Στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να δώσουμε λύση γιατί το κύριο είναι η διπλή ανάπλαση. Αυτό που θέλουμε είναι να υλοποιηθεί αυτή η ιστορία στο σύνολο της και μιλάω για τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια δεσμευτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση”, τόνισε η Υπουργός. 

Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: “Για το θέμα της διπλής ανάπλασης, υπό το φως της απόφασης του ΣτΕ και της προσφυγής του κ. Βωβού, δεν περίμενα η κα. Υπουργός να μου δώσει απάντηση, γιατί είναι αυτονόητο ότι πρέπει να μελετήσει όλη την υπόθεση. Πάντως νομίζω ότι θα βρούμε σύμμαχο την κα. Υπουργό για τη σωστή λύση αυτού του προβλήματος, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Και της διπλής ανάπλασης, με τα 30 στρέμματα πρασίνου στο κέντρο της πόλης και του νέου γηπέδου της ομάδας. Ο Δήμος βρίσκεται σε στενή συνεργασία χωρίς κανένα πρόβλημα με την παναθηναϊκή οικογένεια και την ΠΑΕ και την ΓΗΠΕΛ και τον ερασιτέχνη και είμαι σίγουρος ότι και η κα. Υπουργός θα βοηθήσει να βρούμε λύση στο πρόβλημα αυτό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε