Site icon NewsIT

Το αντίο του Καλάθη και το ευχαριστώ σε Θ.13 και Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

03.07.2020 | 22:28
Το αντίο του Καλάθη και το ευχαριστώ σε Θ.13 και Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

O Nικ Καλάθης αποχαιρέτισε τον Παναθηναϊκό, με μία ανάρτηση στο Instagram, καθώς μετά από 8 χρόνια -σε δύο διαφορετικές θητείες στην ομάδα- αποχωρεί για να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Αντίο στον Παναθηναϊκό είπε, μέσω ανάρτησης στο Instagram, ο Νικ Καλάθης. Ο 31χρονος γκαρντ, που ΄χει ήδη αποκτηθεί από την Μπαρτσελόνα, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που πίστεψε σε αυτόν, τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τη θύρα 13 συγκεκριμένα, ενώ κλείνοντας δεν παρέλειψε να τονίσει πως “μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος”. 

“Με βαριά καρδιά ανακοινώνω ότι αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό. Θέλω πρώτα και κυριότερα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και όλη την οικογένειά του που μου έδωσαν την ευκαιρία και πίστεψαν σε μένα. Αυτές οι οκτώ σεζόν ήταν αξέχαστες και χωρίς εκείνους, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Έχτισα φιλίες μαζί σας, φιλίες που θα κρατώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Στη Θύρα 13 και τους υπόλοιπους φιλάθλους, είστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη και θέλω να σας ευχαριστήσω που πάντα με υποστηρίζατε. Προσπάθησα να δώσω ό,τι είχα στην καρδιά μου, όταν έμπαινα στο παρκέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος για ό,τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αλλά, μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version