Site icon NewsIT
19:45 Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση Κοντονή με FIFA – UEFA!

Σύμφωνα με ενημέρωση της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της UEFA και της FIFA θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (30/3) στις 13:00.

ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνάντηση, η οποία ενδέχεται να κρίνει ακόμα και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η παγκόσμια και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασκεί πιέσεις στον υφυπουργό Αθλητισμού για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, απειλώντας, μάλιστα, πως εάν η διοργάνωση δεν ξεκινήσει ξανά, τότε θα υπάρξει κίνδυνος αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Σταύρος Κοντονής εμμένει στην απόφαση του για ματαίωση του Κυπέλλου και μένει να δούμε τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version