Site icon NewsIT

“Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο για την Εθνική”

29.08.2011 | 12:52
“Το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο για την Εθνική”

Οι διεθνείς συγεντρώθηκαν ενόψει των δύο αναμετρήσεων με Ισραήλ και Λεττονία που θα κρίνουν το μέλλον της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Ο μόνος που δεν έδωσε το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα ανσωματωθεί αργότερα στην αποστολή μιας και έρχεται το απόγευμα από τη Γερμανία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Φερνάντο Σάντος, αφού ο αριστερός μπακ της Άιντραχτ ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Αν δεν παίξει θα μετακομίσει αριστερά ο Τοροσίδης.

“Ζητάμε τη νίκη σε κάθε ματς. Είναι δύσκολα παιχνίδια. Αν περάσουμε κι από τις δυο έδρες, θα είμαστε πολύ κοντά στο να πανηγυρίσουμε με την πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι με την Κροατία στο Καραϊσκάκη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτα την αναμέτρηση με το Ισραήλ που είναι ένα δύσκολο ματς. Η Εθνική ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα. Είμαστε αήττητοι εδώ και πάρα πολύ καιρό και θα πάμε στο Ισραήλ για να υπερασπιστούμε ότι έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα.
Εάν πάρουμε έξι βαθμούς, θα παίξουμε με την Κροατία στο Καραϊσκάκη για την πρόκριση. Αλλά πρώτο μας μέλημα είναι να νικήσουμε το Ισραήλ” τόνισε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Κώστας Κατσουράνης από την πλευρά του είπε:

“Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες και πρέπει να αντεπεξέλθουμε και θα κάνουμε ότι μπορούμε για τη νίκη. Πρέπει να πάμε για τους τρεις βαθμούς, εάν το ματς λήξει ισόπαλο πρέπει να πάρουμε τη νίκη με τη Λετονία. Δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι σα να θέλεις και κάποιος να σε τραβάει. Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να είμαστε όσο πιο φρέσκοι γίνεται και να έχουμε δυνάμεις. Αυτή τη δύσκολη ώρα με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι μας. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι σε αυτή τη σειρά και αν νικήσουμε θα είμαστε το πρώτο φαβορί για την πρόκριση.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version