Site icon NewsIT

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

31.08.2021 | 13:36
Το συγκλονιστικό μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

FILE PHOTO: Soccer Football - Barclays Premier League - Manchester United v Arsenal - Old Trafford, Manchester, Britain - May 16, 2009 Manchester United's Cristiano Ronaldo celebrates winning the Premier League with the trophy Action Images via Reuters/Michael Regan/File Photo

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε κι επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση.

Με ανάρτηση του στο instagram, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε συγκινημένος που θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήταν αυτή που τον έκανε σταρ.

Ο Πορτογάλος άσος έδωσε τον λόγο του ότι θα ξαναγράψει ιστορία με τους “κόκκινους διαβόλους” κι αφιέρωσε το μήνυμα του στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στον οποίο οφείλει σε μεγάλο βαθμό την τεράστια καριέρα του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτή την ομάδα ήταν καταπληκτικά και το μονοπάτι που ανοίξαμε μαζί είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και φανταστικού συλλόγου.

Δεν μπορώ καν να περιγράψω τα αισθήματά μου αυτή τη στιγμή, ενώ βλέπω την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ ν’ ανακοινώνεται παγκοσμίως.

Είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μετά απ’ όλες αυτές τις φορές που γύρισα για ν’ αγωνιστώ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα και ως αντίπαλος ένιωθα τόση αγάπη και σεβασμό από τους οπαδούς στις εξέδρες. Αυτό είναι 100% το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα.
Το πρώτο μου πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη μου κλήση στην εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Champions League, το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι και η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα γεννήθηκαν απ’ αυτή την ξεχωριστή σύνδεσή μου με τους “κόκκινους διαβόλους”.

Γράφτηκε ιστορία στο παρελθόν και ιστορία θα γραφτεί για μια ακόμη φορά. Έχετε τον λόγο μου!

Είμαι εδώ!

Γύρισα εκεί που ανήκω!

Ας τα καταφέρουμε ξανά!

Υ.Γ. Σερ Άλεξ, αυτό είναι για σένα…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version