Site icon NewsIT

Tου… έκλεισαν το σπίτι-Ποινή δύο αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό

23.12.2010 | 17:05
Tου… έκλεισαν το σπίτι-Ποινή δύο αγωνιστικών στον Παναθηναϊκό

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 71.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια στο ματς με στον Ολυμπιακό Βόλου. Δείτε ποια μάτς θα παίξει χωρίς κόσμο.

“Ενός κακού…μύρια έπονται” για τον Παναθηναϊκό που δε λέει να “σηκώσει κεφάλι” φέτος. Σα να μη φτάνουν τα προβλήματα στα διοικητικά, ο κόσμος της ομάδας με τη συμπεριφορά του “κοστίζει” στο “τριφύλλι”. Η χρονιά άρχισε κάπως έτσι με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Ξάνθη χωρίς κόσμο στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, “κουβαλόντας” τιμωρία από την περσινή χρονιά. Αυτή δεν ήταν και η μοναδική φορά, με πιο πρόσφατο το ματς με τα Τρίκαλα.

Αποτέλεσμα ήταν ότι ο  Παναθηναικός θεωρήθηκε υπότροπος και θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με Άρη και Καβάλα, για την 17η και 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πρόεδρος Βεκρής – “Βολές” Θανάση


Δομάζος: “Δεν ζήτησα ποτέ δάνειο από τον Πατέρα”


“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 15ης Αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (υπότροπος) και συνολική χρηματική ποινή εβδομήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων ευρώ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version