Site icon NewsIT

«Τρέλα» για Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Νέα ανάρτηση με αποθέωση στο «Άνφιλντ»

23.08.2021 | 15:51
«Τρέλα» για Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Νέα ανάρτηση με αποθέωση στο «Άνφιλντ»

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Burnley - Anfield, Liverpool, Britain - August 21, 2021 Liverpool's Konstantinos Tsimikas in action REUTERS/Russell Cheyne EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη δεύτερη σεζόν του στη Λίβερπουλ, όντας βασικός και καταλυτικός στα δύο πρώτα παιχνίδια των “κόκκινων”, γεγονός που τον έχει φέρει στο προσκήνιο της ομάδας.

Ο διεθνής αριστερός μπακ αναδείχθηκε μάλιστα MVP της αγωνιστικής για την ομάδα του Κλοπ, ενώ χειροκροτήθηκε έντονα από τους οπαδούς κατά την αλλαγή του στο ματς. Το “Άνφιλντ” τον αποθέωσε όμως και για μία παλικαρίσια προσπάθειά του την ώρα του αγώνα, η οποία και αναδείχθηκε από τον ίδιος τον σύλλογο.

Σε ένα νέο video που ανέβηκε στα επίσημα social media της Λίβερπουλ, ο Τσιμίκας είναι ξανά ο πρωταγωνιστής και η αποφασιστικότητά του επισημαίνεται τόσο από τους “κόκκινους”, όσο και από τους ακολούθους τους στα σχόλια, οι οποίοι και εξυμνούν ξανά τον Έλληνα αμυντικό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version