Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Τσέλσι – Μίλαν 3-0 για το Champions League

Τσέλσι – Μίλαν 3-0 για το Champions League
Reuters

Η Τσέλσι βρίσκει και πάλι τα.. πατήματα της, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Γκρέιαμ Πότερ οδήγησε τους “μπλε” στην πρώτη τους φετινή νίκη στους ομίλους του Champions League, με τους “μπλε” να “λυγίζουν” την Μίλαν με 3-0, σε ματς για τον 5ο όμιλο.

Με τη νίκη της επί της Μίλαν (3-0) η Τσέλσι έφτασε τους 4 βαθμούς (όσους έχουν και οι “ροσονέρι”) και την δεύτερη θέση στον 5ο όμιλο του Champions League. Πάντως, στην κορυφή βρίσκεται πλέον η Σάλτσμπουργκ, μετά και τη νίκη της -νωρίτερα- επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0).

Χωρίς να έχει περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια η Τσέλσι -με τον Γκρέιαμ Πότερ πλέον στον πάγκο της- είχε καλύτερη εικόνα από την Μίλαν στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας ανοίξει το σκορ. Ο Ταταρουσάνου και η άμυνα των “ροσονέρι” προσπάθησαν να διώξουν την μπάλα μετά από μια εκτέλεση κόρνερ στο 24′, αλλά τελικά ο Φοφανά κατάφερε να κάνει το 1-0. Ο σκόρερ ήταν άτυχος στη συνέχεια, αφού στο 38′ έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Η Μίλαν έδειξε να αντιδρά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και στο 45+4 έχασε μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Κέπα έβγαλε την κοντινή προσπάθεια του Ντε Κετελάρε και στην εξέλιξη της φάσης ο Κρούνιτς -σχεδόν σε κενή εστία- είδε το σουτ του να κοπντράρει στον Σίλβα και να φεύγει ψηλά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις