Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τζωρτζάτος: «Ήμουν σε καλή κατάσταση, ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου»

Τζωρτζάτος: «Ήμουν σε καλή κατάσταση, ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον θρίαμβο της Εθνικής ομάδας πόλο επί της Κροατίας. Στις δηλώσεις του στάθηκε στην ευκαιρία που περίμενε να αρπάξει ενώ αναφέρθηκε και στο εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον μεγάλο άτυχο της Εθνικής ομάδας Μάνο Ζερδεβά, τον οποίο τίμησε γράφοντας το όνομα του στο χέρι.

Οι δηλώσεις του Τζωρτζάτου

“Κάναμε τέλειο παιχνίδι, θεωρώ ότι με βοήθησαν πάρα πολύ τα παιδιά, έκλειναν τις γωνίες όπως έπρεπε, όπως τα είχαμε σχεδιάσει, οπότε τα σουτ τα οδήγησαμε σε μένα. Ήμουν σε καλή κατάσταση, ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία μου.

Νομίζω ότι έδειξα κάποια πράγματα και ότι αξίζω να είμαι εδώ, τίμησα και τον Μάνο (σ.σ. Ζερδεβά) γιατί μας λείπει. Το έχω γράψει εδώ στο χέρι που έχει χτυπήσει και αυτός. Είμαστε υπερήφανοι.

Υπήρχε λίγο άγχος στην αρχή αλλά προσπαθώ για πάρα πολολά χρόνια να φτάσω εδώ σε αυτό το επίπεδο,να βοηθήσω την ομάδα, ήξερα ότι μπορώ, έδειξα ότι μπορώ, με βοηθήσαν τα παιδιά.

Όλοι μαζί είμαστε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε και ακόμα καλύτερα. Είμαστε παρέα, βγαίνουμε όλοι μαζί, μιλάμε για τα προβλήματά μας, είμαστε ο ένας για τον άλλον, αυτό φαίνεται στο παιχνίδι, βγαίνει, και αυτό βγαίνει στα αποτελέσματα.

Πρέπει πλέον να διεκδικήσουμε τρόπαια. Το έχουμε πει, το επιδιώκουμε σε κάθε τουρνουά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη, στον αδερφό μου, στο βαπτιστήρι μου και στους τραυματίες της ομάδας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις