Site icon NewsIT

Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 3-1: Νίκη παραμονής κόντρα στην πρωταθλήτρια

24.05.2023 | 00:53
Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 3-1: Νίκη παραμονής κόντρα στην πρωταθλήτρια

epa10648905 Barcelona's Frenkie de Jong (L) in action against Valladolid's Gonzalo Plata (R) during the Spanish Laliga soccer match between Real Valladolid and FC Barcelona in Valladolid, Spain, 23 May 2023. EPA/R. GARCIA

Η Βαγιαδολίδ πήρε μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην La Liga. Το 3-1 επί της πρωταθλήτριας, Μπαρτσελόνα, την έφερε εκτός θέσεων του υποβιβασμού, αλλά με παιχνίδι περισσότερο από τις ανταγωνίστριες ομάδες.

Δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής La Liga, η Βαγιαδολίδ «καιγόταν» για τη νίκη, η Μπαρτσεόνα πήγε με τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο “Χοσέ Θορίγια” και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έτσι, με παιχνίδι περισσότερο από τις Χετάφε (35 β.), Εσπανιόλ (34 β.) και Έλτσε (20 β.), η Βαγιαδολίδ έφτασε τους 38 βαθμούς και πλησίασε την παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία της Ισπανίας.

Την Τετάρτη (24.05), η Χετάφε αγωνίζεται στην έδρα της Μπέτις και η Εσπανιόλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο πρώτο μέρος, με τον Κρίστενσεν να ανοίγει το σκορ στο 2’ με αυτογκόλ και τον Λαρίν να κάνει το 2-0 στο 22’ με εκτέλεση πέναλτι. Ο Πλάτα «σφράγισε» την νίκη της Βιγιαρεάλ στο 73΄, με τον Λεβαντόφσκι να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 84’.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version