Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βανέσα Μπράιαντ: Δακρυσμένη στη δίκη για διαρροή των φωτογραφιών με τις σορούς του Κόμπι και της κόρης τους

Βανέσα Μπράιαντ: Δακρυσμένη στη δίκη για διαρροή των φωτογραφιών με τις σορούς του Κόμπι και της κόρης τους
ΑΠΕ

Ξεκίνησε στις ΗΠΑ η δίκη για την διαρροή των φωτογραφιών από το δυστύχημα του ελικοπτέρου που στοίχισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιντ και της κόρης του, Τζιάνα -άλλα και άλλων 7 ατόμων- με τη χήρα του θρύλου των Λέικερς, Βανέσα Μπράιαντ, να απαιτεί την καταστροφή των πρωτότυπων και των αντιγράφων των συγκεκριμένων φωτογραφιών.

Η Βανέσα Μπράιαντ συνεχίζει τον αγώνα της κατά της κομητείας του Λος Άντζελες, σχετικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σημείο του θανάτου του Κόμπι και της κόρης τους, Τζιάνα.

Ο δικηγόρος της χήρας του Κόμπι Μπράιαντ, Λουίρ Λι, ζήτησε την Πέμπτη (11.08) την άμεση καταστροφή των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν από το δυστύχημα

Όπως αναφέρθηκε, η Βανέσα Μπράιαντ επιθυμεί να μην αντικρίσει ούτε αυτή ούτε οι κόρες της είτε αντίγραφα είτε πρωτότυπα των συγκεκριμένων εικόνων με τις σορούς του πατέρα τους και της αδερφής τους, Τζίτζι, που τραβήχτηκαν παράνομα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου.

«Οι εικόνες κοινοποιήθηκαν επανειλημμένα με ανθρώπους που δεν είχαν κανένα απολύτως λόγο να λάβουν τις φωτογραφίες.Έβγαλαν τις φωτογραφίες για να γελάσουν, σαν να ήταν αναμνήσεις. Κατεστραμμένα σώματα, κοντινά πλάνα λειψάνων και καμένες σάρκες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Η χήρα του θρύλου των Λέικερς ξέσπασε σε κλάματα ύστερα από τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου

Από την άλλη, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την κομητεία του Λος Άντζελες, Τζ. Μίρα δικαιολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν απαραίτητες για τις ομάδες έκτακτης ανάγκης σε μια προσπάθεια να σώσουν ζωές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις