Site icon NewsIT

Βαθμολογία Superleague: Ο Ολυμπιακός κράτησε τα «κυάλια», η ΑΕΚ «αγγίζει» τους Θεσσαλονικείς

06.01.2021 | 21:27
Βαθμολογία Superleague: Ο Ολυμπιακός κράτησε τα «κυάλια», η ΑΕΚ «αγγίζει» τους Θεσσαλονικείς

Δείτε πως διαμορρώνεται η βαθμολογία της Superleague μετά τις νίκες Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Την… ακάθεκτη πορεία του προς τον φετινό τίτλο στη Superleague συνέχισε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες πέρασαν και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 4-0 και έφτασαν τους 38 βαθμούς, κοιτάζοντας… από απόσταση τους διώκτες του (στο +9 από τον δεύτερο Άρη).

Χωρίς να «μαγέψει» με την εμφάνιση της, η ΑΕΚ νίκησε τον Παναιτωλικό (1-0) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές, φτάνοντας τους 27 βαθμούς (στο -2 από τον Άρη και στο -1 από τον ΠΑΟΚ, με τους δυο Θεσσαλονικείς να παίζουν την Πέμπτη). Η ομάδα του Αγρινίου παρέμεινε στις… χαμηλές θέσεις, με 11 βαθμούς.

Ο ελλιπέστατος Παναθηναϊκός νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθειά του να πλησιάσει την πρώτη τετράδα των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων». Το «τριφύλλι» έφτασε τους 22 βαθμούς και παρέμεινε στο -5 από την ΑΕΚ.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0. Η ομάδα της Λάρισας παρέμεινε έτσι την προτελευταία θέση με 8 βαθμούς, αλλά πλησίασε τον Παναιτωλικό (στο -3). Η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 14 β.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version