Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βελγικό δημοσίευμα: “Θα επιστρέψει για Βράνιες η Άντερλεχτ”

Βελγικό δημοσίευμα: “Θα επιστρέψει για Βράνιες η Άντερλεχτ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Άντερλεχτ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ. Δεν τα κατάφερε στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, αλλά είναι διατεθειμένη να επιστρέψει δριμύτερη στι διεκδίκηση του παίκτη το καλοκαίρι, όπως τονίζει βελγική ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα «dhnet.be» υποστηρίζει ότι η Άντερλεχτ αναμένεται να κυνηγήσει τον Βράνιες και το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, η ΑΕΚ απέρριψε τρεις προτάσεις για τον δανεισμό του Βόσνιου αμυντικού.

«Η ΑΕΚ δεν θέλει να τον αποχωριστεί δεδομένης της θέσης της στο πρωτάθλημα και της καλής της πορείας στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ γνωρίζει ότι η Άντερλεχτ δεν διαθέτει τα οικονομικά μέσα αυτή τη στιγμή και βρίσκεται σε ισχυρή θέση, γι’ αυτό δεν σκοπεύει να τον πουλήσει. Η Άντερλεχτ μάλιστα έχει κάνει τρεις προτάσεις στην ΑΕΚ για τον δανεισμό του Βόσνιου, όμως όλες έχουν απορριφθεί», αναφέρουν οι Βέλγοι και προσθέτουν:

«Το καλοκαίρι ο Βράνιες θα έχει μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, η Άντερλεχτ θα είναι πιο δυνατή οικονομικά και δεν αποκλείεται να κάνει τότε νέα προσπάθεια».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις