Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βεζένκοφ για Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: « Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτή την έδρα – Να παλέψουμε για κάθε πιθανότητα νίκης»

Βεζένκοφ για Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: « Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτή την έδρα –  Να παλέψουμε για κάθε πιθανότητα νίκης»
ΦΩΤΟ Intime

Ο έλεγχος του ρυθμού και η αποφασιστική η άμυνα είναι τα συστατικά που θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στη πρεμιέρα της Euroleague με τη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει αύριο τις υποχρεώσεις του στη Euroleague με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα (7/10 – 21:30) στο ”Παλαού Μπλαουγκράνα” και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη κορυφαία  μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Σάσα Βεζένκοβ έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με του ”μπλαουγκράνα΄΄, τονίζοντας ότι στη Euroleague κάθε αποτέλεσμα μετράει και γι αυτό όπως δήλωσε «θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Οι δηλώσεις του Βεζένκοβ

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί. Που θέλει στην φετινή EuroLeague να πάρει τον τίτλο μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες τα δύο τελευταία χρόνια. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτή την έδρα, όμως, και εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να παλέψουμε για κάθε πιθανότητα νίκης που έχουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να φύγει νικητής από τη Βαρκελώνη: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Η Μπαρτσελόνα στοχεύει σε κάθε επίθεση. Είμαι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην κάνουμε λάθη και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι στο μπασκετικό ξύλο που παίζει η αντίπαλός μας, πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Σίγουρα οι ομάδες ακόμα “ψάχνονται” , είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική, όμως, ξέρουμε πως στην EuroLeague το κάθε αποτέλεσμα μετράει… Για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το πόσο έχει δέσει η ομάδα στην προετοιμασία: «Κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θα ήθελε το κάτι παραπάνω, αλλά όπως είπα από σήμερα ξεκινά η EuroLeague, κάθε αποτέλεσμα μετράει, οπότε τελείωσαν οι δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να διεκδικούμε το κάθε παιχνίδι και να μαζεύουμε νίκες που θα είναι πολύ σημαντικές στην εξέλιξη της λίγκας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις