Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χωρίς ΕΣΑΚΕ οι επαφές της Euroleague! Καμία σκέψη για “φούσκα” τύπου NBA

Χωρίς ΕΣΑΚΕ οι επαφές της Euroleague! Καμία σκέψη για “φούσκα” τύπου NBA
ΦΩΤΟ intime

Η Euroleague έχει ξεκινήσει με πολλά προβλήματα λόγω κορονοϊού και ήδη τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί είναι πάρα πολλά, γεγονός που οδήγησε και σε μία επικοινωνία του Τζόρντι Μπερτομέου με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες, όχι όμως και με τον ΕΣΑΚΕ στην Ελλάδα.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το ενδεχόμενο εκ νέου ορισμού των ανακληθέντων αγώνων της Euroleague, σε ημερομηνίες που δεν θα συμπίπτουν χρονικά με αγωνιστικές των εθνικών πρωταθλημάτων.

Από την πλευρά της η Euroleague επανέλαβε πως δεν υπάρχουν σκέψεις για μία «φούσκα» αλά ΝΒΑ, σε περίπτωση που η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού οδηγήσει σε μία αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όπως είχε συμβεί τον περασμένο Μάρτιο, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20 σε Euroleague και Eurocup. 

Στην τηλεδιάσκεψη δεν μετείχε ο ΕΣΑΚΕ. Εκπροσωπήθηκαν η Liga Endesa (Ισπανία), η VTB League, η Legabasket (Ιταλία), η Αδριατική λίγκα, η ProA (Γαλλία), η LKL (Λιθουανία) και η Winner League (Ισραήλ).

Oι εθνικές Λίγκες ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για αύριο, Παρασκευή (6/11), για να συζητήσουν εκ νέου, μέσω τηλεδιάσκεψης, ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξ αναβολής ευρωπαϊκών αγώνων, ώστε να μην προκαλείται πρόβλημα για τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, και εν συνεχεία θα ενημερώσουν τη Euroleague. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις