Site icon NewsIT

Χυδαίο σκίτσο της “Equipe” για την Μπαρτσελόνα – “Κάτι παραπάνω από ένα μπ@@@λο”! (pic)

27.08.2020 | 20:27
Χυδαίο σκίτσο της “Equipe” για την Μπαρτσελόνα – “Κάτι παραπάνω από ένα μπ@@@λο”! (pic)

Με μία… προκλητική γελοιογραφία η γαλλική εφημερίδα “Equipe” σχολίασε το χαμό που επικρατεί αυτή την περίοδο στη Μπαρτσελόνα, παραφράζοντας με χυδαίο τρόπο το γνωστό μόνο των Καταλανών.

Η ασεβής και προσβλητική γελοιογραφία της γαλλική εφημερίδας “Equipe” προς την Μπαρτσελόνα κάνει το γύρο του κόσμου, με διάφορα πορτογαλικά και ισπανικά Μέσα να την επικρίνουν σφόδρα. Η εφημερίδα προσπάθησε να κάνει χιούμορ με την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα, αλλά ο τρόπος που το έκανε ήταν τουλάχιστον… χοντροκομμένος και σίγουρα προσβάλλει τους “μπλαουγκράνα” και την ιστορία τους.

Η γελοιογραφία που δημοσιεύτηκε στην “Equipe” απεικονίζει μία κατάσταση… τρέλας με πρωταγωνιστές τους Μέσι, Σουάρες, Γκουαρντιόλα και διάφορους παράγοντες της ομάδας και ένας παρατηρητής εκφράζει την άποψη πως η Μπαρτσελόνα είναι “Κάτι παραπάνω από ένα μπ…λο” παραφράζοντας το “Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ” που αποτελεί μότο της ομάδας από την ημέρα της ίδρυσής της. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version