Site icon NewsIT

Ύβρεις και χειρονομία – Μάρκους Ράσφορντ εναντίων οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

16.03.2022 | 22:02
Ύβρεις και χειρονομία – Μάρκους Ράσφορντ εναντίων οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur - Old Trafford, Manchester, Britain - March 12, 2022 Manchester United's Marcus Rashford reacts REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Ένας αποκλεισμός μπορεί πολύ απλά να καταστρέψει το κλίμα σε μια ομάδα. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μάρκους Ράσφορντ ήρθε σε ρήξη με οπαδούς της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα στο “Ολντ Τράφορντ” και τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια του Champions League, ο Μάρκους Ράσφορντ -καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο- ήρθε αντιμέτωπος με ύβρεις και αποδοκιμασίες σε βάρος του.

Ο Άγγλος επιθετικός έχασε την ψυχραιμία του, πήγε να κινηθεί εναντίον τους αλλά με παρέμβαση ανδρών ασφαλείας απομακρύνθηκε κι έκανε μια χειρονομία προς το πλήθος.

Ο Άγγλος επιθετικός έδωσε τη δική του εξήγηση για ό,τι συνέβη μέσα από γραπτή δήλωση. «Αυτό το βίντεο μπορεί να οδηγήσει σε ανακριβή συμπεράσματα. Εδώ κι εβδομάδες με παρενοχλούν, απειλούν, αμφισβητούν και χθες έχασα τον έλεγχο. Είμαι άνθρωπος. Όταν ακούς και διαβάζεις όλα αυτά τα πράγματα εναντίον σου καθημερινά επηρεάζεσαι. Κανένας δεν είναι πιο αυστηρός με την απόδοσή μου από μένα. Όμως αυτό το βίντεο είναι αποσπασματικό. Με παρενοχλούσαν από την πρώτη στιγμή που έφυγα από το γήπεδο και δεν έβαλαν στο στόχαστρο μόνο την απόδοσή μου. Έψαχναν μια κακή αντίδραση από μένα και τα τηλέφωνα ήταν έτοιμα να την καταγράψουν. Θα έπρεπε να τους αγνοήσω και να φύγω, έτσι; Θέλω να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα: Πρώτον, ότι είπα σε αυτόν που με έβριζε να έρθει να μου τα πει κατά πρόσωπο και, δεύτερον, χρησιμοποίησα το δάχτυλό μου για να τον φωνάξω στο μέρος μου να μου τα πει. Δεν έκανα χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο. Είμαι εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Αυτό που έκανα ήταν ανόητο, αλλά είμαι άνθρωπος και ενήργησα έτσι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version