Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ζίκο: “Η Άρσεναλ δεν είναι ανίκητη”

Τον Βενγκέρ εκθείασε ο Ζίκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις αδυναμίες της Άρσεναλ θέλει να χτυπήσει ο προπονητής του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο Βραζιλιάνος τεχνικός τόνισε:

 
“Η νοοτροπία του Βενγκέρ ήταν πάντα να χρησιμοποιεί παίκτες που κάνουν πιο ελκυστικό το παιχνίδι. Τέτοιους παίκτες μου αρέσει να παρακολουθώ. Τον ξέρω από τότε που ήταν στην Ιαπωνία και ανέκαθεν υπήρξε θιασώτης της τέχνης του όμορφου ποδοσφαίρου. Στην Άρσεναλ ξέρει να παίρνει το καλύτερο από τους ποδοσφαιριστές του. Έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα αλλά δεν είναι αήττητη. Η Άρσεναλ μπορεί να ηττηθεί . Όπως έχει φανεί κάποιες φορές φέτος.
 
Εγώ προσπαθώ να παίρνω το μέγιστο από τους παίκτες μου και να τους βελτιώνω σε ατομικό επίπεδο. Κάποιες φορές ένας παίκτης έχει ποιότητα, που δεν την έχει παρουσιάσει και προσπαθώ να δουλέψω μαζί του για να τα καταφέρει. Όταν ένας ποδοσφαιριστής γίνεται καλύτερος ατομικά, βοηθάει και την ομάδα. Αποκτά αυτοπεποίθηση και το βγάζει μέσα στο γήπεδο. Εγώ τους βοηθάω με διαφορετικού τύπου προπονήσεις και ξέρω να βγάζω στην επιφάνεια την ξεχωριστή ικανότητα που έχει κάθε ποδοσφαιριστής.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε