Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σεισμός στην Τουρκία: Ζωντανός σε συντρίμμια κτηρίου ο ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού

Σεισμός στην Τουρκία: Ζωντανός σε συντρίμμια κτηρίου ο ποδοσφαιριστής Κριστιάν Ατσού
ΑΠΕ

Ο ποδοσφαιριστής, Κρίστιαν Ατσού, εγκλωβίστηκε σε χαλάσματα, μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Τουρκία. Το δημοσίευμα της “A Bola”  για ανάσυρσή του και η διάψευση από συμπαίκτη του στην Χατάισπορ.

“Θρίλερ” στην Τουρκία, με την περίπτωση του Κριστιάν Ατσού της Χατάισπορ. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους παίκτες της ομάδας και φερόταν να βρίσκεται εγκλωβισμένος κάτω από κτίρια που κατέρρευσαν στην πόλη, μετά τον ισχυρό σεισμό.

Σύμφωνα με την «A Bola», ο Γκανέζος πρώην παίκτης των Πόρτο και Τσέλσι ανασύρθηκε ζωντανός από τα χαλάσματα και νοσηλεύεται τραυματισμένος στα πόδια και με αναπνευστικές δυσκολίες, χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κάποιο κίνδυνο! Την ίδια στιγμή, όμως, συμπαίκτης του στην Χατάισπορ φέρεται να μην επιβεβαιώνει την ανάσυρσή του Ατσού από τα συντρίμμια, τονίζοντας όμως ότι είναι γνωστό το σημείο που βρίσκεται.

Ο Κερίμ Αλιτσί -σε ένα story του στο instagram- καλεί τους πάντες σε βοήθεια για να καταφέρουν να βγάλουν τον Γκανέζο από εκεί, πριν να είναι αργά. Το δημοσίευμα της A Bola διέψευσε και ο ατζέντης του Ατσού, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις