Site icon NewsIT

Ζβέρεφ και Μπερετίνι στους «16» του Australian Open

21.01.2022 | 11:06
Ζβέρεφ και Μπερετίνι στους «16» του Australian Open

Aug 21, 2021; Mason, OH, USA; Alexander Zverev (GER) waits for Stefanos Tsitsipas (GRE not pictured) to come back to the court after the first set of their semifinal match against during the Western and Southern Open at the Lindner Family Tennis Center. Mandatory Credit: Susan Mullane-USA TODAY Sports

Το Australian Open συνεχίζεται δίχως μεγάλες εκπλήξεις στο ταμπλό των ανδρών. Ο Ζβέρεφ σφράγισε την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης, όπως και οι Μπερετίνι, Καρένο Μπούστα και Μονφίς.

Ο Γερμανός Ζβέρεφ, No. 3 στον κόσμο, νίκησε τον Άλμποτ με 3-0 και στους “16” θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Σαποβάλοφ, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Οπέλκα.

Ο Μπερετίνι τα χρειάστηκε κόντρα στο νέο μεγάλο αστέρι του τένις, Αλκάραθ, αλλά επιβίωσε στο θρίλερ των πέντε σετ, επικρατώντας του Ισπανού με 3-2. 

Ο Καρένο Μπούστα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικρατώντας του ταλαντούχου Κόρντα με 3-1, ενώ ο Μονφίς απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι σε τρομερή κατάσταση, νικώντας εύκολα τον Γκάριν με 3-1 σετ.

Στους “16”, μάλιστα, ο Γάλλος θα συναντηθεί με αντίπαλο που τον “έχει”, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Κετσμάνοβιτς, ο οποίος έκανε την έκπληξη, αφήνοντας εκτός τον Σονέγκο με 3-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version