Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μικρές αισθητικές αλλαγές και νέα ρύθμιση της ανάρτησης για το Honda Civic

Μικρές αισθητικές αλλαγές και νέα ρύθμιση της ανάρτησης για το Honda Civic

Η Honda, θέλοντας να κρατήσει στην επικαιρότητα το μικρό της οικογενειακό, το Civic, προχώρησε σε αλλαγές για τα μοντέλα του 2014.

Πιο συγκεκριμένα, οι αλλαγές που υπέστη το Honda Civic ένατης γενιάς πραγματοποιήθηκαν μετά από συλλογή πληροφοριών και σχολίων, πελατών και δημοσιογράφων, που αφορούσαν το μοντέλο. 

Οι σημαντικότερες αλλαγές που δέχθηκε το Civic αφορούν το σύστημα διεύθυνσης και την ανάρτηση, που σαν στόχο έχουν τον καλύτερο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες και την αύξηση της σταθερότητας στις υψηλές ταχύτητες. Οι αλλαγές αυτές πραγματοποιήθηκαν από το ευρωπαϊκό τμήμα της Honda στο Swindon της Αγγλίας, τμήμα που του έχει δοθεί το ελεύθερο από τα κεντρικά της Ιαπωνίας να κάνει ότι πρέπει ώστε το Civic να ταιριάζει στα ευρωπαικά οδηγικά γούστα. 

Στο αισθητικό κομμάτι, το Civic του 2014 θα διαθέτει λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, τη μάσκα και την 5ηπόρτα σε χρώμα γυαλιστερό μαύρο, σκουρόχρωμα πλαστικά στους θόλους των τροχών, φιμέ πίσω τζάμια και νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου. 

Στο εσωτερικό συναντάμε προσθήκη φιλέτων αλουμινίου στην κεντρικό κονσόλα και την κονσόλα δαπέδου, ενώ οι ραφές στο δερμάτινο τιμόνι θα είναι λευκές.

Τέλος, το Civic του 2014 είναι το πρώτο Honda που μπορεί να εξοπλιστεί με το κιτ ασφαλείας Advanced Driving Assist Systems, που περιλαμβάνει σύστημα ειδοποίησης αθέλητης αλλαγής λωρίδας, αναγνώριση πινακίδων, επιτήρηση τυφλής γωνίας και ενεργό σύστημα ακινητοποίησης σε συνθήκες κίνησης πόλης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μνήμες από S2000 ξυπνά η Honda, με το νέο πρωτότυπο ρόουντστερ S660

Εικονική περιπλάνηση στο μουσείο της Honda

Το 2015 θα παρουσιαστεί το νέο Honda NSX 

Δοκιμή: Νέο Honda Civic 1.6 i–DTEC

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε