Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Opel Mokka και Adam με σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix

Opel Mokka και Adam με σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix

Το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix της Opel είναι πλέον διαθέσιμο και στα δυο νεότερα μοντέλα της φίρμας, τα Mokka και Adam.

Η δεύτερη γενιά του συστήματος FlexFix μπορεί να μεταφέρει μέχρι τρία ποδήλατα στο Mokka, ενώ στο Adam μπορεί να μεταφέρει ένα ποδήλατο βάρους μέχρι 30 kg και, με τον πρόσθετο αντάπτορα, ένα δεύτερο ποδήλατο. Το αναβαθμισμένο FlexFix προσφέρει αυξημένη ικανότητα μεταφοράς φορτίου, καθώς το πρώτο και δεύτερο ποδήλατο μπορούν τώρα να έχουν βάρος μέχρι 30 kg το καθένα, από 20 kg στην προηγούμενη γενιά. 

Με το FlexFix, η Opel παραμένει η μοναδική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που προσφέρει σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου μόνιμα και πλήρως ενσωματωμένο στο όχημα. Το σύστημα δεν δυσκολεύει το χρήστη στη λειτουργία του, ρυθμίζεται μόνο με το χέρι χωρίς να απαιτούνται εργαλεία, ενώ διαθέτει και αρκετές πρακτικές λειτουργίες. Όταν δεν χρησιμοποιείται, σύρεται χωρίς να φαίνεται στον πίσω προφυλακτήρα. 

Σημαντικό πλεονέκτημα του Opel FlexFix είναι η εξαιρετική εργονομία του. Αντίθετα με άλλα συστήματα, όπως οι σχάρες οροφής όπου ο χρήστης δυσκολεύεται να σηκώνει το ποδήλατο πάνω από το κεφάλι του, το FlexFix βρίσκεται πολύ κοντά στο έδαφος, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία φόρτωσης/εκφόρτωσης να γίνεται άνετα και χωρίς σωματική καταπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δοκιμή: Opel Astra 1.7 CDTI EcoFLEX

Δοκιμή: Opel Adam 1.2

Από 26.040 ευρώ το νέο Opel Cascada

Opel Adam store στην Κηφισιά

Δοκιμή: Opel Mokka 1.4T

Δοκιμάζουμε το Opel Adam 1.4

Opel: Από 12.036 ευρώ το Adam

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε