Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

«Πράσινο φως» για την κάμπριο έκδοση του Range Rover Evoque

«Πράσινο φως» για την κάμπριο έκδοση του Range Rover Evoque

Το Range Rover Evoque Cabrio πήρε το πράσινο φως για την κατασκευή του και από το 2014 θα βρίσκετε στις εκθέσεις της φίρμας.

Να θυμίσουμε ότι όπως είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες, απέμενε μια υπογραφή για να αρθούν και τα τελευταία εμπόδια για την έναρξη της παραγωγής, η οποία κατά τα φαινόμενα έπεσε κι αυτή.

Το Range Rover Evoque Cabrio το πρωτοείδαμε υπό τη μορφή πρωτοτύπου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012. Όπως και το πρωτότυπο, η έκδοση παραγωγής θα βασίζεται στο 3θυρο Evoque Coupe και θα έχει υφασμάτινη οροφή και όχι μεταλλική αναδιπλούμενη. Στο παρελθόν, οι μηχανικοί της Land Rover είχαν δηλώσει ότι δεν απαιτούνται σημαντικές αλλαγές στη δομή του Evoque για να αντισταθμίσουν την ακαμψία που θα χαθεί από την αφαίρεση της οροφής.

Το Range Rover Evoque Cabrio θα μοιράζεται την ίδια γκάμα κινητήρων και μετάδοσης με το υπάρχον Evoque, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες βενζινοκίνητες και ντίζελ εκδόσεις, καθώς και δικίνητα και τετρακίνητα αυτοκίνητα. Η έναρξη παραγωγής του Range Rover Evoque Cabrio τοποθετείται μέσα στο 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε