Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Θανατηφόρα απόπειρα παρκαρίσματος στην Κίνα

Θανατηφόρα απόπειρα παρκαρίσματος στην Κίνα

Σε απίστευτη τραγωδία εξελίχτηκε η προσπάθεια παρκαρίσματος ενός αυτοκινήτου σε υπόγειο γκαράζ στην Κίνα.

Ένας άνδρας, που έδινε οδηγίες, και η γυναίκα του, νέα οδηγός, που βρισκόταν στο τιμόνι, σκοτώθηκαν μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στην πόλη Νίνμπο της Κίνας. Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο της οικογένειας και καθοδηγούσε τη 41χρονη σύζυγό του, που είχε αποκτήσει δίπλωμα οδήγησης πριν από ένα μήνα, για να παρκάρει. Όμως εκείνη πάτησε το γκάζι περισσότερο απ’ ότι έπρεπε κάνοντας όπισθεν, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει. Ακούγοντας τις κραυγές του έβγαλε το κεφάλι της από το παράθυρο για να δει τι συμβαίνει αλλά μέσα στον πανικό της ξαναπάτησε γκάζι, έχοντας ακόμα όπισθεν στο αυτόματο κιβώτιο του Lexus RX που οδηγούσε.

 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στην κολόνα του κτιρίου που βρισκόταν ακριβώς δίπλα και να παρασύρει εκ νέου τον άντρα της, συνθλίβοντας το σώμα του στον τοίχο. Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά. Το περιστατικό παρακολούθησε στιγμή προς στιγμή η 6χρονη κόρη του ζευγαριού, από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT 

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε