Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Volvo EX90: Νέα εποχή για την ασφάλεια με καινοτομίες και έξυπνες τεχνολογίες

Volvo EX90: Νέα εποχή για την ασφάλεια με καινοτομίες και έξυπνες τεχνολογίες

Στις 9 Νοεμβρίου αυτού του έτους θα αποκαλύψουμε την επόμενη, αμιγώς ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV μας: το Volvo EX90.

Αυτό το μοντέλο σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής – για την ασφάλεια και για την εταιρεία μας. Περιλαμβάνει ένα μοναδικό συνδυασμό κεντρικού υπολογιστή και λογισμικού από τη Volvo Cars, και θα εισάγει τεχνολογίες ασφαλείας που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε κι άλλο προς το όραμα μας: κανείς να μην τραυματίζεται σοβαρά ή να χάνει τη ζωή του μέσα σε ένα νέο αυτοκίνητο Volvo.

Αυτή την εβδομάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλός μας, Jim Rowan (Τζιμ Ρόουαν), παρουσίασε το όραμά του για το μέλλον της ασφάλειας και για τη Volvo Cars σε μία ειδική ομιλία.

Δείξαμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο το LiDAR -μία εξελιγμένη μέθοδος απομακρυσμένης ανίχνευσης που θα αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό του VolvoEX90- θα βοηθήσει να μειωθούν τα ατυχήματα με σοβαρές συνέπειες έως και 20%. Τέλος, εξηγήσαμε το πώς το νέο μας Σύστημα Ανάλυσης Οδηγικής Συμπεριφοράς θα αυξήσει την ασφάλεια παρατηρώντας τον οδηγό και προσφέροντας βοήθεια εφόσον χρειάζεται.

Τις προσεχείς εβδομάδες θα αποκαλύψουμε περισσότερα για τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες που έρχονται στο EX90.

Πρόκειται για λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να είστε αλλά και να αισθάνεστε ασφαλείς πάντοτε.

Βεβαιωθείτε για την εγγραφή σας στο κανάλι της Volvo Cars στο YouTube για να ειδοποιείστε και να ενημερώνεστε για τα μελλοντικά νέα.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις