Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Alfa 4C: Στα €65.000 η τιμή της “Launch Edition”

Alfa 4C: Στα €65.000 η τιμή της “Launch Edition”

Πρεμιέρα και επίσημα για την 4C στη Γενεύη, με την Alfa Romeo να γίνεται λίγο πιο σαφής σχετικά με το νέο σπορ μοντέλο της.

Η έκδοση που παρουσιάστηκε στην ελβετική πρωτεύουσα είναι έκδοση περιορισμένης παραγωγής. Η ιταλική φίρμα την ονομάζει “Launch Edition” και θα κατασκευάσει μόλις 1.000 αντίτυπα αυτής τα οποία και θα διαθέσει: 400 στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, 500 στη Βόρεια Αμερική και 100 στον υπόλοιπο κόσμο. Η συλλεκτική αυτή έκδοση θα μπει άμεσα στην παραγωγή και θα καλύψει τη ζήτηση μέχρι να ξεκινήσει η κανονική παραγωγή του μοντέλου, που τοποθετείται χρονικά τον Ιούνιο του 2013

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση η Alfa Romeo, η συγκεκριμένη έκδοση της 4C είναι αφιερωμένη στους φίλους της μάρκας και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε λευκό (Carrara White) και κόκκινο (Alfa Red) χρώμα, με τις carbon λεπτομέρειες στα φώτα, την αεροτομή και τους καθρέπτες να είναι στάνταρ.

Μπορεί να παραγγελθεί άμεσα σε τιμή που για την ελληνική αγορά αναμένεται στα 65.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χωρίς όμως τους πρόσθετους φόρους τέλους ταξινόμησης και πολυτελείας. Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση “Launch Edition”. Η τιμή για τις 4C που θα παραχθούν από τον Ιούνιο και μετά θα ανακοινωθεί τον Μάιο, χωρίς ωστόσο να αναμένονται μεγάλες διαφορές προς τα κάτω.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως για την απόκτηση της 4C “Launch Edition” υπάρχει διαδικασία προ-κράτησης που ισχύει για όλη την ευρωπαϊκή αγορά, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι πάντως την αποκτήσουν θα λάβουν μέρος σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στην Ιταλία, όπου επαγγελματίες οδηγοί/εκπαιδευτές θα τους μυήσουν στα μυστικά της σπορ οδήγησης.

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε