Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

H Skoda ανανέωσε το Superb

H Skoda ανανέωσε το Superb

Στις 19 Απριλίου, παραμονή της έκθεσης της Σαγκάης θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η ανανεωμένη ναυαρχίδα της Skoda, το Superb.

Σκοπός της ανανέωσης του Superb είναι, σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Skoda, Winfried Vahland, να γίνει το μοντέλο πιο ελκυστικό και μοντέρνο. 

Η αέρας ανανέωσης φύσηξε και τις δύο εκδόσεις αμαξώματος, το χάτσμπακ και το στέισον βάγκον, με τις περισσότερες διαφορές στην εξωτερική σχεδίαση να εντοπίζονται στο εμπρός μέρος του μοντέλου. 

Πιο συγκεκριμένα, η μάσκα, τα φανάρια, οι προβολείς ομίχλης, ο προφυλακτήρας, τα φτερά και το καπό είναι εντελώς νέα, ενώ τοποθετήθηκε και το νέο σήμα της φίρμας που εγκαινίασε το Citigo το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όλα αυτά, σε συνδυασμό και με τους νέους προβολείς bi-xenon με τα φώτα ημέρας τύπου LED που είναι διαθέσιμοι για πρώτη φορά στην γκάμα, συμβάλουν στο να συμβαδίσει με την σχεδιαστική γλώσσα των νέων μοντέλων της φίρμας. 

Στο πίσω μέρος, οι διαφορές είναι μικρότερες και επικεντρώνονται στον προφυλακτήρα, το νέο σήμα και τα φανάρια τύπου LED που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, με highlight το χαρακτηριστικό C των Skoda που δημιουργούν όταν είναι αναμμένα. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, διαστάσεων από 16” μέχρι 18”. 

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε