Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο Skoda Octavia RS στο φετινό Goodwood Festival of Speed

Νέο Skoda Octavia RS στο φετινό Goodwood Festival of Speed

H Skoda θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη το ολοκαίνουργιο Octavia RS στο Goodwood Festival of Speed 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία στις 11-14 Ιουλίου.

To Octavia RS που θα βασίζεται στη νέα γενιά Octavia που γνωρίσαμε νωρίτερα φέτος, θα είναι μακρύτερο, πιο φαρδύ και ελαφρύτερο από το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ θα είναι και το ταχύτερο Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ.

Στο επίσημο δελτίο Τύπου, η Skoda αναφέρει ότι «το νέο Octavia RS, διατηρώντας την παράδοση της Skoda θα προσφέρει αγωνιστική αίσθηση, υπέροχο ντιζάιν, έξυπνη τεχνολογία και ακαταμάχητη σχέση τιμής/αξίας».

«Το Skoda Octavia είναι η καρδιά της φίρμας μας και το RS το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας μας. Το νέο Octavia RS είναι ο συνδετικός κρίκος με την μεγάλη αγωνιστική παράδοση της Skoda. Αυτό το αυτοκίνητο ανεβάζει την οικογένεια του Octavia στην κορυφή, όσον αφορά το σπορ χαρακτήρα, προσφέροντας ανόθευτο συναίσθημα. Είναι το ταχύτερο και το πιο δυνατό Octavia και ανάλογη θα είναι και η εμφάνιση του. Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ, με τα μαγευτικά αγωνιστικά αυτοκίνητα και μηχανές, και τους ενθουσιώδεις θεατές είναι η ιδανική σκηνή για την παγκόσμια πρεμιέρα του Octavia RS», είπε ο Βίνφριντ Φάχλαντ, διευθύνων σύμβουλος της Skoda Αuto.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε