Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Roberto Cavalli δημιουργεί ένα μοναδικό MINI

Ο Roberto Cavalli δημιουργεί ένα μοναδικό MINI

Φέτος, είναι η σειρά του Roberto Cavalli να αναδείξει το Life Ball και να αποτυπώσει το ταλέντο του σε ένα MINI Paceman.

Στις 25 Μαΐου το MINI θα δώσει και πάλι δυναμικό παρών στο παγκοσμίως μεγαλύτερο ετήσιο φιλανθρωπικό γεγονός που διοργανώνεται για το AIDS. Το Life Ball συνδυάζει τη Βιεννέζικη χορευτική κουλτούρα, μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης και μία ισχυρή επίδειξη κοινωνικής δέσμευσης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάθε χρόνο ένα ΜΙΝΙ μοναδικής σχεδίασης βγαίνει σε δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας διατίθενται σε project για την καταπολέμηση και πρόληψη των HIV και AIDS. 

Τα τελευταία χρόνια, έχουν συγκεντρωθεί συνολικά πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με την παράδοση, το ΜΙΝΙ ανατίθεται στα δημιουργικά χέρια ενός διεθνούς φήμης σχεδιαστή, ο οποίος διοργανώνει και την επίδειξη μόδας του Life Ball. 

Φέτος, είναι η σειρά του Roberto Cavalli να αναδείξει το φιλανθρωπικό γεγονός. Από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας ανά το κόσμο, θα αποτυπώσει το δημιουργικό ταλέντο του σε ένα MINI Paceman. Η αντισυμβατική στυλιστική θεωρία του θα βρει γόνιμο έδαφος στο ΜΙΝΙ, αφού εναρμονίζεται τέλεια τόσο με τις παραδοσιακές αξίες όσο και την πολυδιάστατη φιλοσοφία του. 

«Η σχεδίαση του ΜΙΝΙ ήταν μία άκρως απολαυστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Έπρεπε να δημιουργήσω ένα αυτοκίνητο το οποίο να σέβεται και να εκφράζει τη μόδα μου και να δηλώνει το lifestyle μου: ασυνήθιστη πρόκληση, αλλά σίγουρα συναρπαστική» τόνισε ο Cavalli. 

Από το 1993, το Life Ball παίζει ενεργό ρόλο στη μάχη κατά του HIV και του AIDS, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο στη Rathausplatz, τη μεγάλη πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο της Βιέννης. Σύμφωνα με το φετινό θέμα, η σκηνή Red Ribbon (το διεθνές σύμβολο επίγνωσης και επαγρύπνησης για το AIDS), θα φιλοξενήσει ένα θεαματικό oriental show με παραμυθένια κοστούμια που θα εντυπωσιάσουν τους θεατές. 

Το MINI είναι χορηγός του Life Ball από το 2001. Όλα αυτά τα χρόνια έχει πείσει καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της μόδας όπως Donatella Versace, Renzo Rosso, Angela Missoni και Diane von Furstenberg να σχεδιάσουν μοναδικά ΜΙΝΙ. 

Οι ευρηματικές δημιουργίες και η υπογραφή των διάσημων σχεδιαστών έχει μετατρέψει αυτά τα ΜΙΝΙ σε υψηλού κύρους συλλεκτικά αντικείμενα που πωλούνται σε δημοπρασία κατά τη διάρκεια Φιλανθρωπικού Γκαλά προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον αγώνα κατά του HIV και του AIDS. 

Τα πρώτα σχέδια του MINI Paceman που θα φιλοτεχνηθεί από τον Roberto Cavalli θα παρουσιαστούν σύντομα, ενώ το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσημα στην εκδήλωση Life Ball.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε