Με τα ίδια τα BMW i3 και i8 να αντιμετωπίζονται από πολλούς περισσότερο ως τεχνολογικά gadgets και λιγότερο ως αυτοκίνητα, δεν είναι περίεργο που η BMW αποφάσισε να δημιουργήσει τη σειρά αξεσουάρ «i Collection». Αντικείμενα πολυτελή, οικολογικά και με ξεχωριστό design, όπως άλλωστε και τα αυτοκίνητα «i».
Η BMW i Collection περιλαμβάνει προς το παρόν γυναικεία τσάντα, θήκη μεταφοράς laptop, ηλιακό φορτιστή κινητού ή ΜΡ3-player, USB stick, μπρελόκ και στιλό. Όπου χρησιμοποιείται δέρμα αυτό είναι επεξεργασμένο με φύλλα ελιάς, ενώ τα πλαστικά τμήματα είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμο υλικό ΡΕΤ.
Όλα τα αξεσουάρ της συλλογής BMW i Collection θα είναι διαθέσιμα από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ακριβότερη όλων είναι η τσάντα i Urban Mega Shopper (€99) και φτηνότερο το στιλό i Ballpoint Pen (€15).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Video: Αγανάκτησε με την BMW M6 και τη διέλυσε έξω από την έκθεση της Φρανκφούρτης
Αντέχει και τα καλάσνικοφ, η νέα θωρακισμένη BMW X5
VIDEO: Δοκιμάζουμε την BMW X1 sDrive16i
Η διαφήμιση της Infiniti που “τα χώνει” σε Mercedes και BMW (VIDEO)
Μια BMW Χ5 που καταναλώνει μόλις 3,8 lt καυσίμου ανά 100 km
Έτσι θα ακούγονται οι νέες BMW M3 και Μ4
Οδηγούμε τη νέα BMW Z4 sDrive18i
Επίσημη αποκάλυψη για το ηλεκτρικό i3 της BMW
BMW i3: Τέλος του χρόνου στην Ελλάδα με 36.150 ευρώ
To BMW Concept Active Tourer Outdoor προλογίζει την Σειρά 1 GT
