Site icon NewsIT
13:06 Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Πρωτιά για την Κοsmocar A.E. στον Τεχνικό Διαγωνισμό της Audi

Στα πλαίσια του θεσμού “Audi Twin Cup” που διεξάγεται κάθε χρόνο από την Audi AG, η Κοsmocar A.E. συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ομάδα της εταιρείας Karenta - Θεσσαλονίκης, η οποία και είχε αναδειχθεί νικήτρια σε εθνικό επίπεδο.

Η τεχνική ομάδα αποτελούμενη από τρεις πιστοποιημένους τεχνικούς σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας του εργοστασίου και με την αμέριστη υποστήριξη των δύο εκπαιδευτών τους αναδείχθηκε η καλύτερη ομάδα Τεχνικού Τομέα παγκοσμίως.

Όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος η Audi AG διοργάνωσε τον ένατο διεθνή διαγωνισμό γνώσεων και ικανοτήτων “Audi Twin Cup 2013” και προσκάλεσε τις καλύτερες ομάδες τεχνικών του δικτύου των διανομέων της απ’ όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σ’ αυτόν.

Οι ομάδες που έλαβαν μέρος απαρτίζονται από τους καλύτερους μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό των χωρών που εκπροσωπούν και καλούνται να διαγωνιστούν τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο εφαρμόζοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις τους και αποδεικνύοντας στην επιτροπή τις ικανότητές τους πάνω σε τυπικές περιπτώσεις της καθημερινής τους δουλειάς.

Την Πέμπτη λοιπόν, 19/09/2013, ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη της Ισπανίας 73 συνολικά ομάδες από 37 χώρες για να διαγωνιστούν τις επόμενες δύο ημέρες και να διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης ομάδας στον κόσμο τον οποίο τελικά απέσπασε η ομάδα της Karenta – Θεσσαλονίκης.

Για την Kosmocar η επιτυχία αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο  το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει όλο το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που όχι απλά ικανοποιούν αλλά “ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας”.

Να σημειώσουμε ότι ο θεσμός του Audi Twin Cup έκανε την πρεμιέρα του το 1996 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες Service Audi απ’ όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Video: Tι μπορεί να καταστρέψει μια παρέλαση από supercars;

VIDEO: Τι μπορεί να ξηλώσει τις πόρτες των Audi, BMW και Mercedes;

VIDEO: Ο γαμπρός το παράκανε με το Audi R8 και ο γάμος θα του κοστίσει χρυσάφι

Το Audi Nanuk υπόσχεται υψηλές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου

λες οι λεπτομέρειες για το νέο Audi A3 Cabriolet (VIDEO)

Αυτό είναι το νέο Audi Sport Quattro

Δοκιμή: Audi A1 Sportback 1.4 TFSI CoD S tronic

πετειακό Audi TTS Competition για τα 500.000 κομμάτια του ΤΤ

Δοκιμή: Audi A3 Sportback 1.2 TFSI 105 PS S tronic

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version