Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Το νέο Subaru Crosstrek εξοπλισμένο με την τεχνολογία ασφάλειας EyeSight

Το νέο Subaru Crosstrek εξοπλισμένο με την τεχνολογία ασφάλειας EyeSight

Η Subaru αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο Crosstrek. Πρόκειται για ένα νέο SUV το οποίο έχει την δυνατότητα να κινείται και στο off road, καθώς εξοπλίζεται με το αναγνωρισμένης αξίας σύστημα τετρακίνησης της ιαπωνικής μάρκας AWD.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με την τελευταίας γενιάς τεχνολογία EyeSight και είναι το πρώτο μοντέλο της Subaru που διαθέτει ευρυγώνια κάμερα, βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας.

Το νέο Crosstrek θα παρουσιαστεί αρχικά στην ιαπωνική αγορά το 2023 ή αργότερα, πριν παρουσιαστεί σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η ιαπωνική μάρκα ανακοίνωσε ότι υιοθέτησε ένα νέο σχεδιασμό για τα καθίσματα του αυτοκινήτου, τα οποία μειώνουν τις ταλαντώσεις που δέχεται το σώμα των επιβατών από την κίνηση του αυτοκινήτου. Επίσης, άλλαξε και την βάση στήριξης των καθισμάτων στη προσπάθειά της να προσφέρει πιο άνετη παραμονή στο νέο αυτοκίνητο.

Επίσης, επέλεξε νέα υλικά για την ηχομόνωση και την συγκόλληση των επιμέρους τμημάτων για να μειώσει το επίπεδο θορύβου στη καμπίνα. Ανακοίνωσε ότι αξιοποίησε τις ιδιότητες μιας νέας μαστίχας υψηλής εξασθένησης (ελαστική κόλλα) που απορροφά τους κραδασμούς.

Η κινητήρια μονάδα είναι ένας βενζινοκινητήρας e-BOXER 2.0. Έχουν γίνει επίσης βελτιώσεις για τη μείωση των κραδασμών και του θορύβου από τον κινητήρα και το αυτόματο κιβώτιο Lineartronic CVT.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις