Site icon NewsIT
14:34 Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

«Όσο έχω εσένα» – Βίντεο από την καινούργια σειρά

Το παρών και στη μυθοπλασία θέλει να δώσει την καινούργια σεζόν ο ΣΚΑΪ βγάζοντας στον αέρα μία καθημερινή σειρά με τίτλο «Όσο έχω εσένα».

Γρηγόρης Μελάς

Τη διασκευή του σεναρίου έχει κάνει η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος και πρωταγωνιστούν οι: Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ευγενία Σαμαρά, Νικόλας Μπράβος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Καρμάτης, Χρήστος Σπανός, Ειρήνη Βαλατσού, Κατερίνα Παπασιδέρη , Άρης Σιάμπης.

Στο ρόλο της «Ντίντη» η Υρώ Μανέ, της «Άντζελας» η Ελένη Κρίτα και του «Μάκη» ο Κώστας Κόκλας.

Η ιστορία ξεκινά με τον Γιώργο (Δημήτρη Κουρούμπαλη) που αφήνει έγκυο τη Μελίνα (Ευγενία Σαμαρά), υπάλληλό του στην εταιρία. Η εγκυμοσύνη οδηγεί τη σχέση τους στον χωρισμό, όμως η Μελίνα αποφασίζει να αναθρέψει μόνη της το παιδί της. Οκτώ χρόνια μετά, η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στη Μελίνα, αφού μια διαθήκη θα ανατρέψει τη ζωή όλων, που θα αναζητούν τον αρσενικό απόγονο της οικογένειας, στον οποίο θα κληρονομηθεί η εταιρία. Ο Γιώργος θα αναζητήσει τότε τον κληρονόμο του, ενώ ο ξάδελφος του Άλκης (Νικόλας Μπράβος), θα αναγκαστεί να μετακομίσει στη φτωχογειτονιά που κατοικεί η Μελίνα, η οποία θα του συμπαρασταθεί μαζί με τον πατέρα της, τον Μάκη (Κώστα Κόκλα) στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει!

Δείτε ένα βίντεο με αποσπάσματα από τη σειρά

https://www.youtube.com/watch?v=svkKqpiQHyQ

Η σειρά είναι προγραμματισμένη να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ καθημερινά, στις 18:45, από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, αλλά θα κάνει πρεμιέρα μία μέρα πριν, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ με τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν ένα διπλό επεισόδιο…!

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Πόνεσε ο Αύγουστος την τηλεθέαση αχός βαρύς, εξώδικα και κρίσιμη συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Στραβελάκη στο ΟΡΕΝ πολιτιστική ανάσα με τον «Αρχάγγελο της Κρήτης» στη μεγάλη οθόνη η ύποπτη σιγή της ΕΡΤ για Τσαφούλια και Μπέη έρχεται σύντομα η Dream Team του GNTM στο STAR
Καμπάνες: Άγχος στο «κόκκινο» για τη νέα σεζόν το καφεδάκι τους θα απολαύσουν οι νέοι γενικοί διευθυντές της ΕΡΤ o «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» μετακομίζει το πρώτο δελτίο του STAR ο ΣΚΑΪ κρατιέται για τον Πετρετζίκη ψάχνουν γυναίκα για την «Κοινωνία Άνω Κάτω», ενώ είναι σε αναμονή το… crime
Exit mobile version