Site icon NewsIT
10:13 Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Παίζουν παιχνίδια για τα παιδιά

Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα μπήκαν στα στούντιο για να παίξουν και να περάσουν καλά αλλά με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά που έχουν ανάγκη.

Γρηγόρης Μελάς

Τη Μεγάλη Εβδομάδα δύο από τα πιο πετυχημένα και ωραία τηλεπαιχνίδια, το «Ρουκ Ζουκ» και το «Still Standing», προσφέρουν τα έπαθλα για τις ανάγκες φιλανθρωπικών σωματείων ανά την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη. Τα γυρίσματα για τα συγκεκριμένα επεισόδια έχουν ξεκινήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχθηκε στο πλατό του «Ρουκ Ζουκ» διαγωνιζόμενους από το «Dancing with the stars» αλλά και τον Γιώργο Μαυρίδη με φίλους του. 

Αντίστοιχα κι η Μαρία Μπεκατώρου συνάντησε στο «Still Standing» διάσημους φίλους της, όπως τον NiVo, τον Χρήστο Χολίδη, τον Αργύρη Αγγέλου και πολλά ακόμα πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος.

Τα επεισόδια θα προβληθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα, από Μεγάλη Δευτέρα έως και Μεγάλη Τετάρτη και εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κάθε παιδί, Μία αγκαλιά» που κάνει ο ΑΝΤ1 με σκοπό να στηρίξει μικρότερα Ιδρύματα και Φορείς σε όλη την Ελλάδα που βοηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τελευταίες ειδήσεις

Καμπάνες: Πόνεσε ο Αύγουστος την τηλεθέαση αχός βαρύς, εξώδικα και κρίσιμη συνάντηση Παναγιωτόπουλου με Στραβελάκη στο ΟΡΕΝ πολιτιστική ανάσα με τον «Αρχάγγελο της Κρήτης» στη μεγάλη οθόνη η ύποπτη σιγή της ΕΡΤ για Τσαφούλια και Μπέη έρχεται σύντομα η Dream Team του GNTM στο STAR
Καμπάνες: Άγχος στο «κόκκινο» για τη νέα σεζόν το καφεδάκι τους θα απολαύσουν οι νέοι γενικοί διευθυντές της ΕΡΤ o «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» μετακομίζει το πρώτο δελτίο του STAR ο ΣΚΑΪ κρατιέται για τον Πετρετζίκη ψάχνουν γυναίκα για την «Κοινωνία Άνω Κάτω», ενώ είναι σε αναμονή το… crime
Exit mobile version