Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η GREEN βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των νέων αθλητών

Η GREEN βρίσκεται ενεργά στο πλευρό των νέων αθλητών

Η GREEN, εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους με πάθος και όραμα να αλλάξουν τον κόσμο της ενέργειας, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του καταναλωτή.

Παράλληλα με την παροχή υψηλής ποιότητας ενεργειακών υπηρεσιών, η GREEN στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία, τόσο μέσω της μείωσης των ενεργειακών εξόδων, όσο και μέσω της διαρκούς της προσφοράς σε οργανισμούς και άτομα που έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία επιτελεί πλούσιο κοινωνικό έργο στον τομέα του αθλητισμού, στηρίζοντας ενεργά τους νέους ανθρώπους. Ο αθλητισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της φιλοσοφίας της GREEN, καθώς προάγει τη φυσική και πνευματική υγεία και δύναμη.

Είναι γεγονός πως ακόμα και όταν υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε εξοπλισμό, υλικά ή πόρους, οι αθλητές συνεχίζουν να δοκιμάζουν τα όριά τους, στοχεύοντας ακόμα πιο ψηλά. Η GREEN αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, γίνεται αρωγός της καθημερινής προσπάθειας των αθλητών προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους και να γίνουν παράδειγμα για αυτούς που ακολουθούν.

Τον τελευταίο χρόνο, η GREEN έχει σταθεί ενεργά στο πλευρό του Νικόλα Πλυτά, αθλητή του Wakeboard, της Ιωάννας Καμπυλαύκα, αθλήτριας της Αντισφαίρισης και των αθλητριών της Μοντέρνας Κολύμβησης, Μπαλκογιώργου Σοφία και Σαραντίδη Σοφία. Επιπλέον, η GREEN στηρίζει την ομάδα Υδατοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου.

Στόχος της εταιρείας είναι να βελτιώνει συνεχώς τις συνθήκες υπό τις οποίες προπονούνται οι αθλητές και ταυτόχρονα να τους δίνει δύναμη για την συνέχιση των προσπαθειών τους.

Η GREEN είναι πάντα ενεργά στο πλευρό των νέων, συνοδοιπόρος στον δρόμο τους προς την κορυφή!

Περισσότερες πληροφορίες στο site της GREEN

210 42 94 500 / 800 800 1000

Bplus Τελευταίες ειδήσεις