Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

108 χρόνια κάθειρξη είχε ο 2ος δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων που ταυτοποιήθηκε

108 χρόνια κάθειρξη είχε ο 2ος δραπέτης από τις φυλακές Τρικάλων που ταυτοποιήθηκε

Κάτι παραπάνω από… βεβαρημένο είναι το ποινικό μητρώο του δεύτερου δραπέτη από τις φυλακές Τρικάλων, που ταυτοποιήθηκε.

Ο 35χρονος είναι ένας από τους δραπέτες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή, κατά την οποία έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη.

Εντοπίστηκε δακτυλικό αποτύπωμά του στο πίσω αριστερό τζάμι του μαύρου Σουμπαρού που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής εγκαταλλελειμένο από τους δράστες στο Σολωμό Κορινθίας.

Πρόκειται για τον νούμερο 7, στο φωτογραφικό «άλμπουμ» των 8 δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Πρόκειται για τον (Επ.) LITA ή DREBATA (Ον) ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία.

Ο Ντερμπάτα είχε καταδικαστεί σε 108 χρόνια κάθειρξης εκ των οποίων είχε εκτίσει τα πέντε. Το Φεβρουάριο του 2012 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ληστείες, αλλά είχε προηγηθεί ακόμα μια σύλληψή του, μετά τη φονική συμπλοκή με αστυνομικούς στο Βύρωνα το 2010, όταν ήταν συνεργάτης και συγκατηγορούμενος του Μαριάν Κόλα. Στις 27 Μαΐου του 2010, είχε αποδράσει ξανά από τις φυλακές Τρικάλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταυτοποιήθηκε άλλος ένας δραπέτης των φυλακών Τρικάλων που συμμετείχε στην αιματηρή συμπλοκή κατά την οποία έπεσε νεκρή η 25χρονη Κατερίνα

Νίκησε τη λευχαιμία, τη σκότωσαν οι ληστές – Η απίστευτη ιστορία της 25χρονης από την Κόρινθο

Αδίστακτος και επικίνδυνος ο καταζητούμενος δραπέτης – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη συμπλοκή του με αστυνομικούς

Ξεπερνάει τον ανθρώπινο νου η δολοφονία της 25χρονης Κατερίνας – Φωτό

“Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα” – Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα της 25χρονης που σκοτώθηκε στη συμπλοκή στην Κόρινθο

25χρονη Ελληνίδα νεκρή από σφαίρες αλλοδαπών ληστών στην Κόρινθο – Με αυτό το αυτοκίνητο ξέφυγαν από τους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Τραγωδία στην Κόρινθο – Νεκρή 25χρονη που βρέθηκε τυχαία σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών – Μόνη της κάλεσε βοήθεια – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα νεκρή σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στα ‘Ισθμια – ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο της συμπλοκής

Κορινθία: Εδώ εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο οι κακοποιοί (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε