Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μάνα του” λέει συγγενής των τσιγγάνων – Είχαν δει τη Μαρία και στην Κρήτη

“Αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μάνα του” λέει συγγενής των τσιγγάνων – Είχαν δει τη Μαρία και στην Κρήτη

– Video που δόθηκε στην αστυνομία δείχνει το παιδί στον καταυλισμό στα Φάρσαλα σε ηλικία ενός έτους με βαμμένα μαλλιά
– Τους το έδωσε η Βουλγάρα μάνα του υποστηρίζουν οι δυο ρομά και οι συγγενείς τους
– Μαρτυρίες πως επί μήνες έβλεπαν την 4χρονη Μαρία σε κλούβα στο Ηράκλειο της Κρήτης
– Πέντε εκδοχές έχουν δώσει η 40χρονη και ο 39χρονος που οδηγούνται τη Δευτέρα στον ανακριτή
– Τη Δευτέρα στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες τους
– Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την υπόθεση – Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ

Με τη συμμετοχή και της Interpol συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση οι έρευνες για τον εντοπισμό των φυσικών γονιών της 4χρονης Μαρίας, του κατάξανθου κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα.

Η 40χρονη και ο 39χρονος έχουν δώσει πέντε εκδοχές, ανάμεσα στις οποίες και αυτή πως η μητέρα της μικρής τους βρήκε σε ένα σούπερ μάρκετ, τους έδωσε το παιδί και εξαφανίστηκε. Το ίδιο υποστηρίζουν και συγγενείς τους από τον καταυλισμό.

Εντολή για έρευνες σε όλα τα νοσοκομεία της περιοχής – Χιλιάδες γονείς τηλεφωνούν στην αστυνομία με την ελπίδα να βρουν τα παιδιά τους

Το ζευγάρι που τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή και τότε θα δοθούν οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα, προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι είχαν τη μικρή Μαρία σαν δικό τους παιδί.
Η οικογένεια μάλιστα, μετέδωσε ο Alpha, παρουσίασε στους δημοσιογράφους video που δείχνει το παιδί σε ηλικία ενός έτους να χορεύει μαζί με τη 40χρονη. Δεν έδωσαν όμως εξήγηση στο γιατί η μικρή εμφανίζεται με βαμμένα μαλλιά!

Η αστυνομία εξετάζει δυο εκδοχές: είτε πρόκειται για κύκλωμα εμπορίας παιδιών, είτε για αγοραπωλησία που πήγε στραβά και οι δυο τσιγγάνοι κράτησαν το παιδί για να εισπράττουν τα επιδόματα.

Οι μάρτυρας κλειδί και η αποκάλυψη

Άνδρας που φέρεται ως συγγενής του ζευγαριού των ρομά υποστηρίζει ότι αγόρασαν το παιδί από τη Βουλγάρα μάνα του το 2009 μετά τη γέννησή του με σκοπό να το εκμεταλλευθούν.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο άνδρας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γονείς αγόρασαν το παιδί από Βουλγάρα που ζούσε στην περιοχή των Σοφάδων.

Λέγεται πως τα βιολογικά παιδιά του ζευγαριού είναι τέσσερα και τα υπόλοιπα 10 τα είχαν αγοράσει από τους γονείς τους για να τα εκμεταλλεύονται.

Σε Κρήτη και Λαμία είχαν δει τη μικρή Μαρία

Λίγες ώρες μετά τη μαρτυρία πως παραγωγοί και καταναλωτές είχαν δει το κοριτσάκι να ζητιανεύει σε λαϊκή της Λαμίας έρχεται και η πληροφορίας που δημοσιεύει το Cretalive, σύμφωνα με την οποία έχει σημάνει “συναγερμός” στις αστυνομικές αρχές και στην Κρήτη καθώς μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της, έφτασαν αρκετές καταγγελίες πολιτών που αναφέρουν ότι επί μήνες έβλεπαν το συγκεκριμένο κοριτσάκι σε κλούβες, κυρίως στο Ηράκλειο.

Η πολλές καταγγελίες κάνουν τις αρχές να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το παιδί να πέρασε πράγματι κάποιο διάστημα στο νησί. Παράλληλα οι αρχές αναζητούν πληροφορίες για το πού εθεάθη το 4χρονο, στην Κρήτη, αλλά και με ποιους, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στο νησί βρισκόταν με το ζευγάρι τσιγγάνων με το οποίο βρέθηκε να ζει στον καταυλισμό, ενδεχομένως και πληροφορίες για το περιβάλλον του και τον τρόπο που έφτασε στα χέρια των τσιγγάνων.

Χιλιάδες τηλεφωνήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού και την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως οι γονείς της Μαντιλίν ΜακΚαν ελπίζουν πως οι εξελίξεις στα Φάρσαλα είναι ένα «μήνυμα» για τον εντοπισμό της κόρης τους, την ίδια αντιμετώπιση έχουν και χιλιάδες άλλοι γονείς που δεν ξέρουν αν και που ζουν τα παιδιά τους.

Από χθες όταν η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες της μικρής που βρέθηκε στον καταυλισμό στα Φάρσαλα, ζητώντας απ’ όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει, χιλιάδες ζευγάρια Ελλήνων ή ξένων άρχισαν να τηλεφωνούν είτε στην ΕΛ.ΑΣ. είτε στο Χαμόγελο του Παιδιού υπό την επιμέλεια του οποίου είναι το 4χρονο κοριτσάκι.

Πρόκειται για γονείς που είχε έχασαν το παιδί τους το 2009 είτε όταν γεννήθηκε, εκείνη τη χρονιά, τους είπαν πως πέθανε κατά τη γέννα.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο NewsIt και στον Μιχάλη Λαγάνη, τόνισε πως το παιδί είναι πια πιο ήρεμο, πως από τις εξετάσεις που του έγιναν δείχνει πως είναι καλά στην υγεία του και ότι θα μείνει σε ένα από τα σπίτια του Χαμόγελου, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαντλίν, Άλεξ, Μπεν, Μαρία: παιδιά εξαφανισμένα, γονείς απελπισμένοι – Ιστορίες που συγκλόνισαν “επιστρέφουν” με αφορμή την 4χρονη στα Φάρσαλα

Daily Mail: Νέα “υπόθεση Μαντλίν” στα Φάρσαλα; – Μαρτυρίες ότι το κοριτσάκι ζητιάνευε σε λαϊκή της Λαμίας πριν από 15 ημέρες

Μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθούν οι γονείς της 4χρονης Μαρίας – Αρχίζουν έρευνες σε νοσοκομεία και ιδρύματα για εμπόριο παιδιών!

Οι τσιγγάνοι υποστηρίζουν πως η βιολογική μητέρα της 4χρονης Μαρίας ήθελε να την ξεφορτωθεί – Η αστυνομία βλέπει μεγάλη κομπίνα με τα επιδόματα!

Φάρσαλα: Ασύλληπτο θρίλερ για το κατάξανθο κοριτσάκι – Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα – Οι αστυνομικοί δεν βρίσκουν 10 παιδιά του ζευγαριού

Φάρσαλα: Κορυφώνεται το θρίλερ με το 4χρονο κοριτσάκι – Το τεστ DNA έδειξε ότι δεν είναι τσιγγάνα!

Τηλεφώνημα Σαμαρά σε Βρούτση: Κάθε δυνατή βοήθεια στο 4χρονο αγγελούδι – Σήμα και στην Interpol για να βρουν τους βιολογικούς γονείς

Αυτό είναι το κοριτσάκι που είχαν απαγάγει και κρατούσαν σε καταυλισμό τσιγγάνοι στα Φάρσαλα

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε