Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Άλλος ένας τόνος ηρωίνης βρέθηκε σε αποθήκη στο Κορωπί – Μπλόκαραν το πλοίο που μετέφερε τα ναρκωτικά στην Ελευσίνα – Συνελήφθησαν 14 άτομα

Άλλος ένας τόνος ηρωίνης βρέθηκε σε αποθήκη στο Κορωπί  – Μπλόκαραν το πλοίο που μετέφερε τα ναρκωτικά στην Ελευσίνα – Συνελήφθησαν 14 άτομα

– Τα 986 κιλά και 600 γραμμάρια βρέθηκαν σε αποθήκη στην περιοχή Λαμπρικά
– Τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρισκόταν εδώ και καιρό στην Ελευσίνα
Συνελήφθησαν 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας

Νέα τεράστια ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε αποθήκη στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Λαμπρικά.

Πρόκειται για 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, που σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέονται με τον εντοπισμό πριν μια εβδομάδα πάνω του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κατα τη διάρκεια της νύχτας μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση του λιμενικού σώματος ελληνικής ακτοφυλακής, στην οποία συμμετείχαν και δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας.

Από την περασμένη Πέμπτη το λιμενικό μαζί με άνδρες του ΣΔΟΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών ερευνούσαν μία σειρά αποθηκών που βρίσκονται σε έκταση 14 στρεμμάτων στην περιοχή Λαμπρικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από αυτές είχε νοικιάσει πρόσφατα ο 40χρονος εφοπλιστής με την πρόφαση ότι σκόπευε να μεταφέρει εκεί μηχανολογικό εξοπλισμό.

Όλα τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρίσκονταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και παρακολουθείτο απο τις διωκτικές αρχές.

Το συγκεκριμένο πλοίο μπλοκαρίστηκε χθες βράδυ και μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού συνελήφθησαν τα 10 μέλη του πληρώματος και άλλα τέσσερα άτομα που φέρονται ως στελέχη της εταιρείας.

Διαβάστε

Προφυλακιστέος και 9ος κατηγορούμενος για την υπόθεση της ηρωίνης

Ακόμη έναν τόνο ηρωίνης ψάχνουν στην Αττική

Προφυλακιστέοι οι πέντε Τούρκοι για το κύκλωμα ηρωίνης

Δύο από τους Τούρκους φέρονται να παραδέχονται πως ήταν στο κύκλωμα με την ηρωίνη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 15χρονος γιος του εφοπλιστή – Βρέθηκε νταλίκα με κρύπτες που θα μετέφερε την ηρωίνη στην Ευρώπη

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε